Vsi termometri (digitalni, ušesni, brezkontaktni, klasični, itd.)

Termometri se uporabljajo za merjenje telesne temperature. V glavnem jih uporabljamo ob sumu povišane temperature. Obstaja več različnih tipov termometrov, in sicer:

  • Klasični termometri. Ti termometri delujejo na podlagi zvišanja stolpca živega srebra. Telesno temperature lahko enostavno odčitamo iz termometra.
  • Brezkontaktni termometri. Ti brezstični termometri izmerijo temperature brez fizičnega kontakta s telesom. Primer je čelni termometer, ki se pogosto uporablja za merjenje telesne temperature v času Covid epidemije.
  • Infrardeči termometer. Vrsta brezkontaktnega termometra, ki uporablja varno infrardečo sevanje za merjenje telesno temperature.
  • Ušesni termometer. S tem termometrom pridobimo hitrejše rezultate kot pri uporabi klasičnega termometra; temperature merimo v ušesu.
  • Digitalni termometer. Vsak termometer, kjer odčitamo telesno temperature na majhnem digitalnem zaslončku, lahko opredelimo kot digitalni termometer.

Na Lekarnarju boste lahko našli vrsto termometrov za merjenje telesne temperature večjih znamk kot so Omron termometri, PiC klasični in drugi termometri, Rossmax termometri, Braun termometri, in tako dalje.

Oblika - termometer

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.* Ob nakupu Vichy nad 30 € pa vam podarjamo še brezplačno dostavo. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v košarici: *Akcija ne velja za izdelke Vichy, ki se že prodajajo ...