Testi za samotestiranje COVID-19 se uporabljajo za lastno testiranje na okužbo s COVID (SARS-CoV-2). Komplet za samotestiranje vključuje vse kar potrebujete za samostojni odvzem brisa iz srednjega dela nosu (obe nosnici). To kompleti testov za samotestiranje v veliki večini vsebujejo brisno palčko za odvzem vzorca, testno kaseto, eprueto s tekočino, in kapalko za nanos vzorca na testno kaseto.

K vsakem testu za samotestiranje so priložena navodila kako opraviti samotestiranje. Za uspešno izvedbo hitrega testa na COVID sledite navodilom.  

Rezultat hitrega testa za samotestiranje sta: NEGATIVNO ali POZITIVNO. V primeru, da je vaš hitri test na COVID-19 pozitiven, se ravnate po aktualnih navodilih NIJZa. To ponavadi vključuje napotitev na PCR testiranje za potrditev okužbe s COVID-19 in posledično izoliranje/karantena. 

Testi za samotestiranje se lahko prodajajo posamično ali v paketih, ki vsebujejo več hitrih COVID testov.

La Roche-Posay dnevi - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

La Roche-Posay dnevi - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

La Roche-Posay dnevi - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.  Ob nakupu La Roche-Posay nad 30 € pa vam podarjamo še brezplačno dostavo. Brezplačna dostava vam bo obračunana v 3. koraku v košarici. Akcija traja od 24. 5. do 31. 5. 2023 ...