Testi za samotestiranje COVID-19 se uporabljajo za lastno testiranje na okužbo s COVID (SARS-CoV-2). Komplet za samotestiranje vključuje vse kar potrebujete za samostojni odvzem brisa iz srednjega dela nosu (obe nosnici). To kompleti testov za samotestiranje v veliki večini vsebujejo brisno palčko za odvzem vzorca, testno kaseto, eprueto s tekočino, in kapalko za nanos vzorca na testno kaseto.

K vsakem testu za samotestiranje so priložena navodila kako opraviti samotestiranje. Za uspešno izvedbo hitrega testa na COVID sledite navodilom.  

Rezultat hitrega testa za samotestiranje sta: NEGATIVNO ali POZITIVNO. V primeru, da je vaš hitri test na COVID-19 pozitiven, se ravnate po aktualnih navodilih NIJZa. To ponavadi vključuje napotitev na PCR testiranje za potrditev okužbe s COVID-19 in posledično izoliranje/karantena. 

Testi za samotestiranje se lahko prodajajo posamično ali v paketih, ki vsebujejo več hitrih COVID testov.

9 izdelkov
9 izdelkov
najprej
Nuxe vam je na voljo 20% ugodneje.

Nuxe vam je na voljo 20% ugodneje.

Nuxe vam je na voljo 20% ugodneje. Akcija bo trajala 5. 7. do 7. 7. 2022. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Akcija ne velja za pakete izdlekov Nuxe in za izdelke Nuxe, ki se že prodajajo pod ...