Testi za samotestiranje COVID-19 se uporabljajo za lastno testiranje na okužbo s COVID (SARS-CoV-2). Komplet za samotestiranje vključuje vse kar potrebujete za samostojni odvzem brisa iz srednjega dela nosu (obe nosnici). To kompleti testov za samotestiranje v veliki večini vsebujejo brisno palčko za odvzem vzorca, testno kaseto, eprueto s tekočino, in kapalko za nanos vzorca na testno kaseto.

K vsakem testu za samotestiranje so priložena navodila kako opraviti samotestiranje. Za uspešno izvedbo hitrega testa na COVID sledite navodilom.  

Rezultat hitrega testa za samotestiranje sta: NEGATIVNO ali POZITIVNO. V primeru, da je vaš hitri test na COVID-19 pozitiven, se ravnate po aktualnih navodilih NIJZa. To ponavadi vključuje napotitev na PCR testiranje za potrditev okužbe s COVID-19 in posledično izoliranje/karantena. 

Testi za samotestiranje se lahko prodajajo posamično ali v paketih, ki vsebujejo več hitrih COVID testov.

9 izdelkov
9 izdelkov
najprej
Jamieson teden na Lekarnar.com: Vsi izdelki Jamieson so vam na voljo 15% ugodneje.

Jamieson teden na Lekarnar.com: Vsi izdelki Jamieson so vam na voljo 15% ugodneje.

Jamieson teden na Lekarnar.com: Vsi izdelki Jamieson so vam na voljo 15% ugodneje. Akcija traja od 17. 1. do 24. 1. 2022. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po ...