Vaginalete

Vaginalete so farmacevtski pripravki, ki se aplicija v nožnico. Razlikujemo med vaginalnimi tabletami (vaginalete), vaginalnimi globulami in vaginalnimi ovulami. Prednost apliciranje v nožnico je lokalno delovanje (v nasprotju s sistemskim delovanjem, ki je značilno za peroralno aplikacijo).

Med najbolj prepoznavnimi vaginaletami v Sloveniji sodijo Canesten vaginalete (oziroma Canesten vaginalne tablete) in Gynophilus vaginalete.

Med vaginalne globule prištevamo borax globule (to so globule, ki vsebujejo natrijev tetraborat, ki se prodajajo v lekarnah), Vidermina globule, Betadine globule in Lactogyn globule.

V slovenskih lekarnah lahko najdemo tudi Cicatridina vaginalne ovule.

Vse te vaginalete, vaginalne globule in vaginalne ovule lahko najdete na Lekarnarju:

Oblika - vaginalete

13 izdelkov
13 izdelkov na stran
najprej
Eucerin dnevi na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov Eucerin prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Eucerin dnevi na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov Eucerin prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Eucerin dnevi na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov Eucerin prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*. Akcija poteka od 23. 1. do 3. 2. 2023.  *Akcija ne velja za pakete izdelkov Eucerin, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji.