A.Vogel

Alfred Vogel, pionir naravnega zdravljenja (1902-1996), je svoje delo prepletal z ljubeznijo do narave in vero v njene zdravilne moči. Uporabljal je rastline iz kontrolirane ekološke pridelave, z naravnimi viri pa je ravnal trajnostno. Že v svojih mladih letih je ugotovil, da vsebujejo vso moč in ves zdravilni potencial samo sveže nabrana in takoj predelana zdravilna zelišča. Izdelki, pripravljeni iz njih, posedujejo izjemno dodano vrednost, s pomočjo katere se še danes jasno ločujejo od drugih izdelkov na trgu. Vsakdo, ki je imel Alfreda Vogla priložnost doživeti v živo, je bil prevzet nad njegovo osebnostjo. Bil je nenavadno karizmatičen, tako v odnosu do svojih poslušalcev na predavanjih kot do svojih pacientov. Imel je izjemen dar posredovanja svojega znanja. Svoje navdušenje je odlično prenašal na druge ljudi. S svojo revijo, številnimi uspešnimi knjigami o zdravju in predavanji po vsem svetu je pomagal mnogim, da so bolje spoznali bolezen in se pozdravili.

Podjetje A.Vogel - Bioforce še danes po njegovem vzoru proizvaja zdravila in hrano iz svežih rastlin ter ozavešča ljudi, kar sloni na njegovem najpomembnejšem vodilu – celostni obravnavi človeka. Zdrava prehrana, naravni izdelki za zdravljenje ter uravnotežen življenjski slog poskrbijo, da ohranimo oziroma si povrnemo zdravje.

Dobavitelj: Farmedica, Leskoškova cesta 12, 1000 Ljubljana, Slovenija, T: 015240216 ,e-mail: farmedica@farmedica.si
Proizvajalec: A.Vogel / Bioforce AG, Grünaustrasse 4, CH-9325 Roggwil TG, e-mail: info@bioforce.ch

57 izdelkov
57 izdelkov na stran
najprej
La Roche-Posay Anthelios vam je na voljo 20% ugodneje*.

La Roche-Posay Anthelios vam je na voljo 20% ugodneje*.

 La Roche-Posay Anthelios vam je na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 20. 5. do 23. 5. 2022 *Popust ne velja za akcijske pakete LRP Anthelios. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.