A.Vogel

Alfred Vogel, pionir naravnega zdravljenja (1902-1996), je svoje delo prepletal z ljubeznijo do narave in vero v njene zdravilne moči. Uporabljal je rastline iz kontrolirane ekološke pridelave, z naravnimi viri pa je ravnal trajnostno. Že v svojih mladih letih je ugotovil, da vsebujejo vso moč in ves zdravilni potencial samo sveže nabrana in takoj predelana zdravilna zelišča. Izdelki, pripravljeni iz njih, posedujejo izjemno dodano vrednost, s pomočjo katere se še danes jasno ločujejo od drugih izdelkov na trgu. Vsakdo, ki je imel Alfreda Vogla priložnost doživeti v živo, je bil prevzet nad njegovo osebnostjo. Bil je nenavadno karizmatičen, tako v odnosu do svojih poslušalcev na predavanjih kot do svojih pacientov. Imel je izjemen dar posredovanja svojega znanja. Svoje navdušenje je odlično prenašal na druge ljudi. S svojo revijo, številnimi uspešnimi knjigami o zdravju in predavanji po vsem svetu je pomagal mnogim, da so bolje spoznali bolezen in se pozdravili.

Podjetje A.Vogel - Bioforce še danes po njegovem vzoru proizvaja zdravila in hrano iz svežih rastlin ter ozavešča ljudi, kar sloni na njegovem najpomembnejšem vodilu – celostni obravnavi človeka. Zdrava prehrana, naravni izdelki za zdravljenje ter uravnotežen življenjski slog poskrbijo, da ohranimo oziroma si povrnemo zdravje.

Dobavitelj: Farmedica, Leskoškova cesta 12, 1000 Ljubljana, Slovenija, T: 015240216 ,e-mail: farmedica@farmedica.si
Proizvajalec: A.Vogel / Bioforce AG, Grünaustrasse 4, CH-9325 Roggwil TG, e-mail: info@bioforce.ch

58 izdelkov
58 izdelkov na stran
najprej
La Roche-Posay Lipikar dnevi - ob nakupu 2 izdelkov LRP Lipikar prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

La Roche-Posay Lipikar dnevi - ob nakupu 2 izdelkov LRP Lipikar prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

La Roche-Posay Lipikar dnevi - ob nakupu 2 izdelkov LRP Lipikar prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*. Ob nakupu izdelkov LRP v skupni vrednosti nad 30€ prejmete še brezplačno dostavo. *Akcija ne velja za izdelke LRP Lipikar, ki se že prodajajo pod akcijskimi ...