A.Vogel

Alfred Vogel, pionir naravnega zdravljenja (1902-1996), je svoje delo prepletal z ljubeznijo do narave in vero v njene zdravilne moči. Uporabljal je rastline iz kontrolirane ekološke pridelave, z naravnimi viri pa je ravnal trajnostno. Že v svojih mladih letih je ugotovil, da vsebujejo vso moč in ves zdravilni potencial samo sveže nabrana in takoj predelana zdravilna zelišča. Izdelki, pripravljeni iz njih, posedujejo izjemno dodano vrednost, s pomočjo katere se še danes jasno ločujejo od drugih izdelkov na trgu. Vsakdo, ki je imel Alfreda Vogla priložnost doživeti v živo, je bil prevzet nad njegovo osebnostjo. Bil je nenavadno karizmatičen, tako v odnosu do svojih poslušalcev na predavanjih kot do svojih pacientov. Imel je izjemen dar posredovanja svojega znanja. Svoje navdušenje je odlično prenašal na druge ljudi. S svojo revijo, številnimi uspešnimi knjigami o zdravju in predavanji po vsem svetu je pomagal mnogim, da so bolje spoznali bolezen in se pozdravili.

Podjetje A.Vogel - Bioforce še danes po njegovem vzoru proizvaja zdravila in hrano iz svežih rastlin ter ozavešča ljudi, kar sloni na njegovem najpomembnejšem vodilu – celostni obravnavi človeka. Zdrava prehrana, naravni izdelki za zdravljenje ter uravnotežen življenjski slog poskrbijo, da ohranimo oziroma si povrnemo zdravje.

Dobavitelj: Farmedica, Leskoškova cesta 12, 1000 Ljubljana, Slovenija, T: 015240216 ,e-mail: farmedica@farmedica.si
Proizvajalec: A.Vogel / Bioforce AG, Grünaustrasse 4, CH-9325 Roggwil TG, e-mail: info@bioforce.ch

57 izdelkov
57 izdelkov na stran
najprej
Izkoristite 20% popust na celotno kozmetiko Uriage.

Izkoristite 20% popust na celotno kozmetiko Uriage.

Uriage je specializirana linija dermokozmetičnih izdelkov na osnovi Uriage termalne vode, ki vzdržujejo naravno ravnovesje kože. Izdelki so namenjeni občutljivi koži otrok in odraslih. Uriage izdelki so nastali v sodelovanju z dermatologi in farmacevti. Vsaka uporaba, ki je navedena na embalaži, ...