Abena

Podjetje Abena-Helpi, d.o.o., je bilo ustanovljeno v letu 2013 kot hčerinsko podjetje danskega podjetja Abena Holding. Ustanovitev podjetja je posledica skupne vizije in več kot 20-letnega uspešnega sodelovanja družinskega podjetja Helpy, d.o.o., in podjetja Abena Int.A/S. To partnerstvo omogoča boljše in učinkovitejše poslovanje ter utrjevanje blagovne znamke Abena na slovenskem trgu. Abena-Helpi skozi stalni razvoj širi obzorja glede novih proizvodov in trgov. Na kaj se ta razvoj osredotoča, določa razmerje med potrebami in zahtevami naših uporabnikov ter izrabo virov in okoljsko obremenitvijo. Tako pripomoremo k razvoju rešitev, kar vodi v razvoj novih, inovativnih proizvodov. Z izobraževanjem zaposlenih, dobro komunikacijo s kupci, optimizacijo logistike in natančnostjo dobave dosegamo visoko raven podpore našim uporabnikom. Tako pridobljene informacije in izkušnje s pridom uporabimo za nadaljnje delo.

Abena-Helpi nudi končnim uporabnikom kot tudi poslovnim partnerjem visokokakovostne pripomočke blagovne znamke Abena ter sodobne rešitve za nego in oskrbo oseb, ki se srečujejo z težavami z uhajanjem urina in/ali blata. Podjetje ima več kot 30 lastnih proizvodnih obratov, ki proizvajajo širok nabor izdelkov: predloge Abri-San, Abena Light, Abri-Man, hlačne plenice Abri-Form, plenice na pas Abri-Wing, vpojne hlačke Abri-Flex, posteljne podloge Abri-Soft. Poleg pripomočkov za inkontinenco je na voljo širok izbor negovalno zaščitne kozmetike Abena Skincare, zaščitnih latex, nitril, vinil rokavic, varovalno zaščitnih sredstev, obvezilnega materiala, krpic in rokavic za nego, raznih pripomočkov za zaščito postelje ter otroških pleničk Bambo.

Dobavitelj: Abena-Helpi d.o.o., Dobrave 7b, 1236 Trzin, 1236 Trzin, Slovenija, e-mail: info@abena-helpi.si
Proizvajalec: Abena A/S, Egelund 35, 6200 Aabenraa, Danska, e-mail: info@abena.com

93 izdelkov
93 izdelkov na stran
najprej
Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 1. 12. 2022 do 12. 12. 2022 Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.