Od leta 1979 se Aboca prizadeva najti inovativne, popolnoma naravne znanstveno napredne izdelke, ki temeljijo na z znanstvenimi in kliničnimi raziskavami podprtimi molekularnimi kompleksi.

Glavna beseda je inovacija od zasnovanega koncepta zdravljenja do inovacije izdelkov, pri čemer proučijo mehanizme bolezni obenem pa iščejo naravne substance, ki nudijo najboljše rešitve. Inovacija spremlja celoten proces od izbire organskih in 100% naravnih surovin, do vzpostavitve izbranih distribucijskih mrež.

Zahvaljujoč delu preko 1200 zaposlenih proizvajajo 100% naravne in organske izdelke, prvenstveno medicinske pripomočke in prehranska dopolnila, s katerimi pokrivajo preko 60 zdravstvenih potreb. Izvajajo znanstvene raziskave da bi našli najboljše molekularne komplekse za razne patologije. Usposabljajo zdravnike, farmacevte in ostale delavce v zdravstvu, s širšo javnostjo pa komunicirajo skozi tradicionalne medije, seminarje in s prireditvami.

Podjetje se nenehno razvija in s strokovnim znanjem, novostmi ter proizvodi, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti in je na mnogih področjih vodilno v posameznih segmentih.

Proizvajalec: Aboca S.p.A., Societa Agricola, Loc. Aboca, 20 - 52037 Sansepolcro (AR) Italija.
Dobavitelj: MARIFARM D.O.O., Slovenija

15 izdelkov
15 izdelkov na stran
najprej
Vsi izdelki Eucerin Hyaluron-Filler so vam na voljo 25% ugodneje.

Vsi izdelki Eucerin Hyaluron-Filler so vam na voljo 25% ugodneje.

Vsi izdelki Eucerin Hyaluron-Filler so vam na voljo 25% ugodneje. Akcija bo potekala od 24. 3. do 7. 4. 2023.