Alge prideluje AstaReal na Švedskem in proizvodnja Astaxin-a je pod farmacevtskimi standardi in nadzori. Na Švedskem so razvili napredno in edinstveno tehnologijo za gojenje mikroalge Haematococcus pluvialis. 

AstaReal so pionirji na področju gojenje naravnega astaksantina in strokovnjaki za raziskave in razvoj ter klinične vede. So prvo podjetje na svetu, ki je proizvedlo naravni astaksantin iz mikroalge Haematococcus pluvialis in so že več kot 20 let vodilna znamka naravnega astaksantina na trgu.

AstaReal odlikujejo korenine ene najbolj prestižne univerze na Švedskem – Uppsala University. Izdelek Astaxin je na trgu od leta 1995.

Raziskovalci iz vsega sveta so objavili že več kot 500 strokovno pregledanih raziskav o astaksantinu, vključno s številnimi raziskavami. AstaReal je bil vključen v večino teh raziskav, kar pomeni, da gre za najbolj raziskano blagovno znamo naravnega astaksantina na svetu.

Potrošniki in raziskovalci so priznali odlične zdravstvene prednosti naravnega astaksantina, vključno s švedsko smučarsko ekipo, ki je Astaxin uporabljala od leta 1995.

Izdelek ima certifikate ISO, KOSHER. FCC je izdelek AstaReal priznal kot mednarodni referenčni standard. Ameriški Zvezni urad za živila in zdravila (FDA) je izdelku AstaReal podelil status ''splošno priznan kot varen'' (GRAS). AstaReal je zaupanja vredna švedska blagovna znamka.

Vichy vam podarja 25% popust na anti-age izdelke + Brezplačno dostavo.

Vichy vam podarja 25% popust na anti-age izdelke + Brezplačno dostavo.

Vichy vam podarja 25% popust na anti-age izdelke + Brezplačno dostavo. *Ponudba vključuje linije Idéalia, Liftactiv, Neovadiol in Slow age v času od 9.12. - 24.12.2019. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični ...