Družino izdelkov Bambo Nature že več kot 40 let razvija in proizvaja družinsko podjetje ABENA, s sedežem na Danskem. Gre za izdelke, namenjene negi dojenčkov in otrok, ki so potrjeno prijazni do kože in okolja. 

Zgodba Bambo Nature
Izdelki Bambo Nature so že od samega začetka prepleteni z nordijsko dediščino spoštovanja sočloveka in narave - tako pri samem dizajnu, kot tudi pri sestavinah in uporabljenih materialih. Bambo Nature so prve pleničke na svetu, ki so osvojile prestižen okoljski znak Nordic Swan Ecolabel. 

Poleg pleničk imajo v ponudbi tudi koži in okolju prijazne izdelke za nego kože, ki ne vsebujejo parfumov in barvil ter so narejeni iz naravnih, veganskih in ekoloških sestavin. 

Zaveze Bambo Nature
Vsi izdelki Bambo Nature zaradi kakovostnih sestavin in materialov zagotavljajo udobje in varnost. Številni certifikati so vaše jamstvo, da uporabljate preizkušene, varne in kakovostne izdelke za vaše najmljaše. Med drugim imajo izdelki Bambo Nature naslednje certifikate oz. znake:

  • Dermatološko testirano, ki zagotavlja, da je bil izdelek testiran na morebitne kožne reakcije s strani neodvisnih laboratorijev.
  • Priporočilo združenja za astmo in alergije Asthma Allergy Nordic, ki zagotavlja, da izdelek predstavlja najmanjše možno tveganje za nastanek alergij.
  • Znak veganskega združenja Vegan Society, kar med drugim pomeni, da izdelek ne vsebuje sestavin živalskega izvora in ni preizkušen na živalih. 

Pri Bambo Nature verjamejo, da je za nego otrok le najboljše dovolj dobro. Ob tem pa imajo nenehno v mislih tudi okolje, kar potrjujejo tudi številni okoljski znaki njihovih izdelkov, med drugim:

  • Nordic Swan Ecolabel s strogimi ocenami vpliva izdelka na okolje, in sicer za cel življenjski cikel izdelka, od trenutka pridobivanja surovih materialov, vključno s proizvodnimi postopki, vse do razgradnje izdelka.
  • Ekološka oznaka Ecocert COSMOS, ki zagotavlja, da izdelki ustrezajo strogim okoljskim standardom kar se tiče sestavin in embalaže. Le izdelki, ki vsebujejo najmanj 95 % naravno pridobljenih sestavin (gledano po teži), so primerni za tovrstni certifikat.
  • 30 % popotrošniško reciklirano - 30 % PCR na embalaži pleničk Bambo Nature pomeni, da ta vsebuje 30 % popotrošniških recikliranih surovin in je tako v proizvodnji potrebne manj izvorne plastike. 

Bambo Nature. Ker vam je mar.

Proizvajalec: Abena.
Država porekla: Danska.

15 izdelkov
15 izdelkov na stran
najprej
La Roche-Posay dnevi - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

La Roche-Posay dnevi - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

La Roche-Posay dnevi - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.  Ob nakupu La Roche-Posay nad 30 € pa vam podarjamo še brezplačno dostavo. Brezplačna dostava vam bo obračunana v 3. koraku v košarici. Akcija traja od 24. 5. do 31. 5. 2023 ...