Bergland

Podjetje Bergland Pharma je bilo ustanovljeno leta 1981. Družba s sedežem v Heimertingenu, ob vznožju slikovitih gora Allgau, zaposluje danes več kot 60 ljudi in se še vedno širi.

»Z vrha narave« je njihov moto. To pomeni, da uporaba vseh pomembnih sestavin bazira na naravnih osnovah in rastlinskih izvlečkih, kjer vse to združujejo s sodobnimi tehnologijami in znanstvenimi metodami, v skladu z načeli dobre proizvodne prakse. In z uporabo načel trajnostnega razvoja.

Paleta izdelkov naravne kozmetike je sodobno naravnana, med sestavinami nikoli niso uporabljene surovine mrtvih živali, mineralna olja, PEG, sintetične dišave ali barvila. Če je le mogoče, izdelki ne vsebujejo konzervansov. Veliko izdelkov ima certifikat za naravno kontrolirano kozmetiko BDIH, v zadnjih letih še nov standard za ekološko in naravno kozmetiko COSMOS NATURAL, vseevropski standard, ki vključuje smernice BDIHBioforumECOCERT & COSMEBIOICEA in Soil Association. Ta standard opredeljuje uporabo surovin iz ekološke pridelave in predelave ter okolju prijazno proizvodnjo. Izdelki so prijazni za ljudi, okolje in živali ter varni za uporabo.

Dobavitelj: Baitris d.o.o., Dobroveljska cesta 5, 3214 Zreče, Slovenija, e-mail: baitris@siol.net
Proizvajalec: Bergland-Pharma GmbH & Co KG, Alpenstraße 15 - D- 87751 Heimertingen, Nemčija, e-mail: info@bergland.de

19 izdelkov
19 izdelkov na stran
najprej
Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...