Caudalie Paris

Caudalie je 100-odstotno neodvisna, družinska francoska kozmetična blagovna znamka. Izhaja iz središča regije Bordeaux, z vinorodnega posestva „Smith Haut Lafitte“, kar ji omogoča, da izkorišča vse prednosti sestavin iz vinske trte in grozdja.

Caudalie sta leta 1995 ustanovila Mathilde Thomas in njen soprog Bertrand po tistem, ko sta se srečala s profesorjem Vercauterenom, svetovnim strokovnjakom za polifenole in profesorjem farmakognozije na Fakulteti za farmacijo v Bordeauxju. Vse od takrat ves čas tesno sodelujejo, to sodelovanje pa je poleg temeljnih raziskav in skupine raziskovalcev ter razvijalcev formul s sedežem v laboratorijih Caudalie v Orleansu omogočilo vložitev najpomembnejših patentov v svetu. Izdelki Caudalie so zelo naravni, učinkoviti in glamurozni; skladni so z modelom naravoslovnih ved, ki se držijo zelo stroge listine z naslovom “Cosm'ethics”. Caudalie je v korist naravnih formul iz svojih izdelkov izločila številne sporne sestavine, kot so ftalati, mineralna olja, natrijev lauret sulfat, parabeni, fenoksietanol itd.

Caudalie je enološki izraz v francoščini, ki meri trajanje okusa vina v ustih. Boljše ko je vino, dlje časa ostaja okus na jeziku in s tem vino dosega višjo število Caudalijev.

Dobavitelj: Vivaderm d.o.o., Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Slovenija, e-mail: branka@vivaderm.com
Proizvajalec: Caudalie SAS, 6 Place de Narvik, 75008 Paris, Francija, e-mail: europe@caudalie.com

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 1. 12. 2022 do 12. 12. 2022 Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.