CeraVe: razvit z dermatologi. Leta 2005 so dermatologi za blagovno znamko CeraVe razvili linijo izdelkov za nego kože, obogatenih s kombinacijo treh bistvenih ceramidov (ceramidi 1, 3 in 6-II), maščobnih kislin in drugih lipidov, ki pomagajo obnoviti in okrepiti naravno pregrado kože.

CeraVe kozmetika je bazirana na funkcionalnosti ceramidov. Ceramidi, najpomembnejši element zaščitne pregrade kože, so ključni za ohranjanje zdravja kože. Z leti se zaradi zunanjih in notranjih dejavnikov ceramidi izčrpajo, kar privede do dehidrirane, suhe in razdražene kože.

CeraVe pomaga obnoviti raven treh bistvenih ceramidov, potrebnih za zdravje in udobje kožne pregrade. Edinstvena kombinacija treh bistvenih ceramidov, ki nadomestijo ceramide v koži, odpravljajo znake suhosti, povečujejo raven vlažnosti in obnavljajo pregradno funkcijo kože.

Revolucionarni sistem sproščanja je bil razvit in poimenovan tehnologija multivesikularne emulzije (MVE), ki 24 ur, sloj za slojem, sprošča vlažilne sestavine, ki ohranjajo kožo mehko ves dan.

Izdelki CeraVe: razviti s sodelovanjem dermatologov.

Več informacij najdete na spletni strani CeraVe Slovenija.

Dobavitelj: L'OREAL ADRIA d.o.o., Podružnica v Sloveniji, Letališka cesta 29 C, 1000 Ljubljana.
Proizvajalec: CERA - CERAVE, Francija

Vsi izdelki Eucerin so vam na voljo kar 25% ugodneje.

Vsi izdelki Eucerin so vam na voljo kar 25% ugodneje.

Vsi izdelki Eucerin so vam na voljo kar 25% ugodneje. Akcija velja tudi na akcijska pakiranja izdelkov Eucerin. Akcija bo poteka od 13. 5. do 20. 5. 2024