Družba Dana Dairy Group je vodilni svetovni proizvajalec in dobavitelj mleka in mlečnih izdelkov najvišje kakovosti. V sodelovanju s partnerjem iz Nizozemske, ki ima več kot 100 letno tradicijo, smo vstopili na trg vodilnih proizvajalcev otroške prehrane.

Naša blagovna znamka DANALAC je naša znamka odličnosti. Naši ključni izdelki so formule za dojenčke in majhne otroke DANALAC. Ti izdelki so razviti in narejeni v Evropi v skladu z visokimi standardi evropske zakonodaje.

Ponosni smo na svoje izdelke in neprestano si prizadevamo, da vam zagotovimo enako kakovost in izdelke visokih standardov. Naši raziskovalci izboljšujejo prehranske izdelke DANALAC, da so čim bližje humanemu mleku in omogočajo optimalno rast in razvoj dojenčkov in majhnih otrok.

Naša prednost je fleksibilnost in upoštevanje različnih potreb naših uporabnikov, zato smo razvili formule na osnovi kozjega mleka, ter najnovejše ORGANIC, ekološke formule za najmlajše.

Proizvaja: DANA Dairy Group LTD, Route de Pré-Bois 29, 1215 Ženeva, Švica.
Distribuira: BioLek d.o.o., Moravci 34b, 9243 Mala Nedelja.

7 izdelkov
7 izdelkov
najprej
Avene vam je na voljo 20% ugodneje.

Avene vam je na voljo 20% ugodneje.

Avene vam je na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 26.2. do 8.3.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.