Znamka kozmetike Darphin globoko pooseblja življenjski zanos ustanovitelja Pierra Darphina. Gospod Darphin je v petdesetih letih prejšnjega stoletja v Parizu začel svoj sen - pot do ženske popolnosti - in ustanovil elitni lepotni inštitut.

Več kot 50 let pozneje Darphin kozmetika velja kot pojem najbolj elitne luksuzne kozmetike

Darphin kozmetika

Visoka kozmetična nega obraza in kože je rezultat najsodobnejše tehnologije v kozmetiki, ki pa za temelje postavi pristne francoske aromatične rastline in esence.

Sam gospod Darphin je bil kozmetolog in kineziolog; združevanje teh dveh strokovnosti s strastjo do botanike je ustvarilo srce Darphina, ki povdarja najvišjo kvaliteto z pridihom narave. 

Darphin stopi korak bližje uporabnikom tako, da individualno prilagi formule z bogatimi esencami za vsak tip kože. Njihovi specializirani izdelki so izdelani z dobro poznano tradicionalno francosko fineso, ki se je razširila po celem svetu.

Med Draphinovim široko paleto lahko zasledite vse od blagih osvežilnih tonikov do intenzivnih vlažilnih serumov, ki skrbno negujejo in varujejo občutljivo kožo.

Dobavitelj: PHOEBUS d.o.o. Hubadova ulica 6, 1000 Ljubljana
Proizvajalec: Prenez rendez-vous à l’Institut Darphin Vendôme : 350, rue Saint Honoré – 75001 Paris, Francija, e-mail: beautevendome@darphin.fr

68 izdelkov
68 izdelkov na stran
najprej
Izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava.

Izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava.

La Roche-Posay akcijski teden Zahvaljujoč več kot 1000 kliničnim študijam La Roche-Posay razpolaga z edinstvenim poznavanjem občutljive kože in nudi ustrezno nego za vsak tip občutljive kože. Kakovost življenja je postala osrednja tema sodobne dermatologije. Vsi izdelki La Roche-Posay so vam na ...