Dermatix

Smernice za neinvazivno oskrbo brazgotin priporočajo kot zlati standard uporabo silikonskih preparatov. Med silikonskimi preparati imajo izdelki Dermatix zaradi visoke vsebnosti visoko kvalitetnega silikona posebno mesto. V liniji Dermatix izdelkov sta na voljo 2 obliki – silikonski gel Dermatix Ultra in Dermatix silikonski obliži za večkratno uporabo.

Dermatix Ultra gel je izdelani po napredni ciklopentosiloksan tehnologiji, ki zagotavlja učinkovito glajenje in mehčanje brazgotin. Namenjen je oskrbi prekomernih, torej hipertrofičnih, ne pa tudi atrofičnih brazgotin. Dermatix Ultra gel je edini gel za preprečevanje in zmanjševanje brazgotin z vsebnostjo estra vitamina C. Ta vpliva na barvo brazgotine in stimulativno deluje na normalno sintezo kolagena, zato masaža ob uporabi Dermatix Ultra gela ni potrebna. Uporabnik Dermatix izdelkov lahko tako prihrani čas in zaradi enostavne uporabe vztraja pri oskrbi brazgotine dovolj dolgo. Priporočena uporaba je vsaj 3 mesece.

Dermatix obliži so namenjeni uporabi na večjih površinah in mestih, ki so navadno skrita pod oblačili. Odlikujejo se po svoji mehkobi in prilagodljivosti. Obliže lahko režemo, namenjeni so večkratni uporabi.

Izdelki Dermatix gladijo, mehčajo in izenačujejo barvo brazgotine z barvo kože. Zmanjšujejo občutek srbenja in “zategovanja” kože. Uporaba Dermatix Ultra gela in obližev je brez starostnih omejitev, je enostavna in uporabniku prijazna.

Dobavitelj: Medical Intertrade d.o.o., Karlovška cesta 1, 1000 Ljubljana, Slovenija, e-mail: info@medical-intertrade.si
Proizvalajec: Meda Pharmaceuticals Ltd. Skyway House Parsonage Road, Takeley Bishop’s Stortford, CM22 6PU, Velika Britanija, e-mail: info@medapharma.co.uk

6 izdelkov
6 izdelkov
najprej
NOW vikend - vsi izdelki NOW so vam ta vikend na voljo 15% ugodneje. Koda za popust: now15.

NOW vikend - vsi izdelki NOW so vam ta vikend na voljo 15% ugodneje. Koda za popust: now15.

V podjetju NOW FOODS verjamejo, da so naravni izdelki prijaznejši in varnejši kot sintetični. Osnovno vodilo podjetja je ponuditi naravne in učinkovite izdelke visoke kakovosti, ki bodo dostopni vsakomur. Vztrajanje podjetja pri naravnih izdelkih je eden od mnogih faktorjev, zaradi katerih izstopa ...