Izdelki iz družine Enemon slim se uporabljajo v okviru energijsko omejene prehrane, za zmanjšanje telesne teže. Uporabljajo se tudi kot hitro pripravljeni uravnoteženi obroki; za trenutke ko si želite uravnotežen obrok a nimate časa ali možnosti za pripravo.

Enemon slim ploščica in kaše so izdelki z definirano vsebnostjo energije in hranilnih snovi. V okviru energijsko omejene prehrane zagotavljajo optimalno preskrbo z beljakovinami, vitamini in minerali ter esencialnimi maščobami. Če dva dnevna obroka zamenjamo s katerim koli izdelkom Enemon slim s tem ustvarimo energijski primanjkljaj. En poln obrok Enemon slim (ploščica ALI kaša) vsebuje samo 210-274 kcal, kar je manj kot bi sicer vseboval običajni obrok. Izguba telesne teže je mogoča le kadar je vnos energije (kcal) nižji od porabljene energije. Posledično z uporabo Enemon slim počasi a učinkovito izgubljate telesno težo. Za vzdrževanje teže z Enemon slim zamenjamo 1 dnevni obrok.

Priporočamo uporabo Enemon slim žitnih kaš, ki so na voljo v 5 okusih, kadar pa nimate  možnosti priprave in uživanja v Enemon slim kašah pa uporabite ploščico Enemon slim jabolko-cimet in ploščico Enemon slim jagoda z jogurtom.

Dobavitelj: Jata Emona d.o.o., Agrokombinatska cesta 84, 1000 Ljubljana, Slovenija, e-mail: dietetika@jata-emona.si
Proizvajalec: Jata Emona d.o.o., Agrokombinatska cesta 84, 1000 Ljubljana, Slovenija, e-mail: dietetika@jata-emona.si

9 izdelkov
9 izdelkov
najprej
Eucerin Črni petek na Lekarnar.com - Vsi izdelki Eucerin so vam na voljo 30% ugodneje.

Eucerin Črni petek na Lekarnar.com - Vsi izdelki Eucerin so vam na voljo 30% ugodneje.

Eucerin Črni petek na Lekarnar.com - Vsi izdelki Eucerin so vam na voljo 30% ugodneje. Akcija bo potekala v času od 25.11. do 28.11. 2021. Akcija ne velja za izdelke, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma ...