Izdelki iz družine Enemon slim se uporabljajo v okviru energijsko omejene prehrane, za zmanjšanje telesne teže. Uporabljajo se tudi kot hitro pripravljeni uravnoteženi obroki; za trenutke ko si želite uravnotežen obrok a nimate časa ali možnosti za pripravo.

Enemon slim ploščica in kaše so izdelki z definirano vsebnostjo energije in hranilnih snovi. V okviru energijsko omejene prehrane zagotavljajo optimalno preskrbo z beljakovinami, vitamini in minerali ter esencialnimi maščobami. Če dva dnevna obroka zamenjamo s katerim koli izdelkom Enemon slim s tem ustvarimo energijski primanjkljaj. En poln obrok Enemon slim (ploščica ALI kaša) vsebuje samo 210-274 kcal, kar je manj kot bi sicer vseboval običajni obrok. Izguba telesne teže je mogoča le kadar je vnos energije (kcal) nižji od porabljene energije. Posledično z uporabo Enemon slim počasi a učinkovito izgubljate telesno težo. Za vzdrževanje teže z Enemon slim zamenjamo 1 dnevni obrok.

Priporočamo uporabo Enemon slim žitnih kaš, ki so na voljo v 5 okusih, kadar pa nimate  možnosti priprave in uživanja v Enemon slim kašah pa uporabite ploščico Enemon slim jabolko-cimet in ploščico Enemon slim jagoda z jogurtom.

Dobavitelj: Jata Emona d.o.o., Agrokombinatska cesta 84, 1000 Ljubljana, Slovenija, e-mail: dietetika@jata-emona.si
Proizvajalec: Jata Emona d.o.o., Agrokombinatska cesta 84, 1000 Ljubljana, Slovenija, e-mail: dietetika@jata-emona.si

10 izdelkov
10 izdelkov
najprej
LRP Hydraphase, Toleriane in Hydreane so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

LRP Hydraphase, Toleriane in Hydreane so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

HYDRAPHASE LINIJA Hydraphase linija zagotavlja  občutek vlaženja in udobja za kožo.  Hydraphase Intense linija je Intenzivna vlažilna nega z dolgotrajno učinkovitostjo. Tehnologija celičnih povezav: zagotavlja epidermalno kohezijo za dolgotrajno vlaženje kože. LASTNOSTI Izsušena, mešana in ...