Izdelki iz družine Enemon slim se uporabljajo v okviru energijsko omejene prehrane, za zmanjšanje telesne teže. Uporabljajo se tudi kot hitro pripravljeni uravnoteženi obroki; za trenutke ko si želite uravnotežen obrok a nimate časa ali možnosti za pripravo.

Enemon slim ploščica in kaše so izdelki z definirano vsebnostjo energije in hranilnih snovi. V okviru energijsko omejene prehrane zagotavljajo optimalno preskrbo z beljakovinami, vitamini in minerali ter esencialnimi maščobami. Če dva dnevna obroka zamenjamo s katerim koli izdelkom Enemon slim s tem ustvarimo energijski primanjkljaj. En poln obrok Enemon slim (ploščica ALI kaša) vsebuje samo 210-274 kcal, kar je manj kot bi sicer vseboval običajni obrok. Izguba telesne teže je mogoča le kadar je vnos energije (kcal) nižji od porabljene energije. Posledično z uporabo Enemon slim počasi a učinkovito izgubljate telesno težo. Za vzdrževanje teže z Enemon slim zamenjamo 1 dnevni obrok.

Priporočamo uporabo Enemon slim žitnih kaš, ki so na voljo v 5 okusih, kadar pa nimate  možnosti priprave in uživanja v Enemon slim kašah pa uporabite ploščico Enemon slim jabolko-cimet in ploščico Enemon slim jagoda z jogurtom.

Dobavitelj: Jata Emona d.o.o., Agrokombinatska cesta 84, 1000 Ljubljana, Slovenija, e-mail: dietetika@jata-emona.si
Proizvajalec: Jata Emona d.o.o., Agrokombinatska cesta 84, 1000 Ljubljana, Slovenija, e-mail: dietetika@jata-emona.si

7 izdelkov
7 izdelkov
najprej
Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

Ideal Soleil je dobro poznana Vichyjeva sončna linija. Ponudi vam varno in učinkovito zaščito pred sončnimi žarki. V času akcije vam je celotna linija Vichy Ideal Soleil na voljo kar 25% ugodneje + Brezplačna poštnina. Akcija traja od 01.07. do 15.7.2020. Vse akcije in popusti, objavljeni na ...