Podjetje dr. Hobein med Nemčija na podlagi več kot 80 let raziskav in razvoja za zdravje kože v sodelovanju z dermatologi nudi odlično kompetentnost za zdravo kožo. EUBOS izdelki so izdelani po najsodobnejših znanstvenih formulah z izbranimi sestavinami, kar je dokumentirano in priznano s strani strokovnjakov. Formule in aktivne sestavine se nenehno izpopolnjujejo po najsodobnejših znanstvenih metodah in so preverjene s strani neodvisnih dermatoloških inštitutov. 

Eubos linije: BASIC linija je namenjena nečisti in problematični koži, SENSITIVE linija s termalno vodo iz Pirenejev je namenjena občutljivi koži, ANTI AGE linija s hialuronsko kislino vsebuje izdelke, ki preprečujejo predčasno staranje kože, UREA linija predstavlja posebno dermatološko nego izdelkov za suho in zelo suho kožo, tudi pri dermatitisu, luskavici, ekcemih in alergijah, OMEGA linija z medicinsko sestavino z uravnoteženo vsebino maščobnih kislin je namenjena oslabljeni barieri kože, rdečici, ekcemu, atopičnem dermatitisu in zreli koži, otroška linija HAUT RUHE je namenjena negi suhe otroške kože (brez sintetičnih dišav, parfuma, konzervansov, barvil, mineralnih in silikonskih olj, PEG derivatov in lanolina), na voljo pa so tudi izdelki za nego kože DIABETIKOV.

Danes se Eubos izdelki uporabljajo v številnih državah kot zaščita in nega kože. V Nemčiji spada EUBOS med najboljše lekarniške blagovne znamke na področju medicinske nege in zaščite kože. Desetletja pozitivnih izkušenj pri dermatologih potrjujejo visoko kakovost izdelkov.

Dobavitelj: MEDIS-M trgovina in posredništvo d.o.o., Limbuška cesta 78B, 2000 Maribor, e-mail: info@medis-m.si
Proizvajalec: Dr. Hobein (Nachf.) GmbH, med. Hautpflege Grenzstr. 2 53340 Meckenheim,  Nemčija, e-mail: info@eubos.de

Izdelki La Roche-Posay za zaščito kože telesa so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

Izdelki La Roche-Posay za zaščito kože telesa so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

Izdelki La Roche-Posay Anthelios za zaščito kože telesa so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€. Brezplačna dostava vam bo obračunana v 3. koraku v košarici. Akcija traja pd 8. 6. do 22. 6. 2023. Brezplačna dostava velja le na področju Slovenije. Akcija ne velja ...