Eucerin Atopicontrol

Eucerin AtopiControl linija je specializirana za nego suhe in razdražljive kože. Še posebej pa se uporablja za obvladovanje atopijske kože, kar je tudi razvidno iz poimenovanja linije - AtopiControl. 

Eucerinove AtopiControl kreme in losjoni lahko vplivajo na atopijsko kožo tako med izbruhom (kjer so jasno vidni simptomi) kot tudi v začetni fazi atopijskega vnetja kože, ko se simptomi še niso pojavili.

Obenem sestavine AtopiControl izdelkov vplivajo na suho, luščljivo in srbečo kožo, ter zmanjšanje napetosti le-te. Pri uravnavanju zdrave kože so pomembni lipidi, ki vežejo vlago in skrbijo za primerno prepustnost kože.

Kaj vsebujejo AtopiControl kreme in losjoni od Eucerina?

Eucerinovi izdelki vplivajo na dobrobit suhe in razdražljive kože s pomočjo sledečih sestavin:

  • Omega-6 maščobne kisline
  • Naravni fenol (licochalcon A)

Te sestavine naj bo pomagale obnoviti pomembne lipide in regenerirati funkcijo kože.

9 izdelkov
9 izdelkov
najprej
Napovedujemo: La Roche-Posay vikend - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Napovedujemo: La Roche-Posay vikend - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Napovedujemo: La Roche-Posay vikend - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*. Ob nakupu izdelkov LRP v skupni vrednosti nad 30€ prejmete še brezplačno dostavo. *Akcija ne velja za La Roche-Posay novosti: LRP Hyalu B5, krema proti gubam in ...