Eucerin DermoCapillaire je Eucerinova linija za nego lasišča. Formula DermoCapillaire je zasnovana za pomiritev glavnega dejavnika, ki botruje k naslednjim problemom lasišča:

  • suh ali masten prhljaj na lasišču (prekomerno luščenje kože in lasišča)
  • suhost lasišča (suha koža na lasišču lahko privede tudi do srbečice oziroma srbečega lasišča) 
  • Eucerin DermoCapillaire se lahko uporablja tudi za občutljivo kožo lasišča
  • določene oblike redčenja las (redki lasje so lahko posledica določenih stanj)

Kako deluje Eucerin DermoCapillaire na lasišču?

Glavni dejavnik težav, ki prispevajo k problematičnim stanjem, so mikrovnetja na lasišču. Nastanejo kot posledica različnih faktorjev. Eucerin DermoCapillaire izdelki so zasnovani za pomiritev mikrovnetij na koži lasišča, in s tem poskušajo vplivati na nastanek prhljaja ter na suho, srbečo in občutljivo lasišče. 

Eucerin DermoCapillaire linija sestojijo iz vrste šamponov za različna stanja lasišča, kot recimo šampon proti suhem prhljaju in šampon proti mastnem prhljaju.

9 izdelkov
9 izdelkov
najprej
Napovedujemo: La Roche-Posay vikend - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Napovedujemo: La Roche-Posay vikend - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Napovedujemo: La Roche-Posay vikend - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*. Ob nakupu izdelkov LRP v skupni vrednosti nad 30€ prejmete še brezplačno dostavo. *Akcija ne velja za La Roche-Posay novosti: LRP Hyalu B5, krema proti gubam in ...