Eucerinova linija za sončenje Sun ponuja široko izbiro sončnih krem, losjonov in sprejev. Izdelki vsebujejo učinkovit zaščitni filter pred škodljivimi sončevimi ultravioličnimi žarki, bolje poznanimi kot UVA in UVB žarki.

Različne formule Eucerin Sun izdelkov za zaščito pred soncem so namenjene specifičnim vrstam kože, kot recimo sončna krema za suho kožo ali krema za mastno kožo, ki se lahko uporabljajo za zaščito pred soncem na obrazu in ostalem telesu. 

Vrste Eucerin Sun izdelkov

Eucerinovi izdelki za zaščito pred soncem, mnogi izmed katerih presegajo zaščitni faktor 50, so razdeljeni v tri skupine:

  • zaščitni Eucerin Sun izdelki za odrasle
  • zaščitni izdelki za otroke
  • Eucerinovi izdelki iz Sun linije za dojenčke

Ob tem so kreme, losjoni in spreji za sončenje iz linije Eucerin Sun lahko namenjeni tudi ljudem s posebnimi kožnimi težavami, kot so alergije na sonce, aknasta koža in atopijski dermatitis.

Skupno vsem Eucerin Sun izdelkom je, da jih z lahkoto nanesemo in da se hitro vpijejo v kožo obraza in telesa. 

 

32 izdelkov
32 izdelkov na stran
najprej
Jamieson vikend: vsi izdelki Jamieson so vam ta vikend na voljo 20% ugodneje.

Jamieson vikend: vsi izdelki Jamieson so vam ta vikend na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Jamieson so vam ta vikend na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 7.5. do 10.5.2021. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v ...