Eucerin kozmetika

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke.

Ker skrbno izbira aktivne sestavine in zahteva klinične dokaze, je Eucerin sinonim za visoko kakovost izdelkov ter kombinacijo učinkovitosti in izjemno dobrega odziva kože.

Eucerin izdelki za nego kože

Medicinsko znanje, strokovno poznavanje kože in predanost kozmetiki so razlogi, da je Eucerin blagovna znamka za nego kože, ki zagotavlja celovit »dermokozmetični« pristop.  

Eucerin ponuja široko paleto izdelkov za nego kože obraza in telesa za odrasle, otroke in dojenčke. Na Lekarnarju lahko izbirate med več kot 100 različnimi Eucerin kremami, losjoni in ostalimi izdelki, ki pomagajo skrbeti za zdravo in voljno kožo.

Eucerin kreme

Kreme od Eucerina so narejene na osnovi več kot 100 let Beiersdorfovih raziskav. Eucerin poudarja zunanjo lepoto, notranjo umirjenost in samozavest.

Dobavitelj: Beiersdorf d.o.o. Letališka cesta 32 1000 Ljubljana Slovenija, T: +386 (0)15484861
Proizvajalec: Beiersdorf AG Unnastrasse 48 20245 Hamburg Nemčija, T: +49 (0) 40 - 4909 0

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...