Eucerin kozmetika

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke.

Ker skrbno izbira aktivne sestavine in zahteva klinične dokaze, je Eucerin sinonim za visoko kakovost izdelkov ter kombinacijo učinkovitosti in izjemno dobrega odziva kože.

Medicinska podlaga za mazila, Eucerit, je bila odkrita pred več kot 100 leti in je povzročila revolucijo v negi kože. Vse odtlej je Eucerin pionir v medicinski znanosti in inovacijah na področju nege kože. Eucerin danes nudi širok izbor visoko učinkovitih izdelkov za nego kože in si še vedno prizadeva zagotavljati najboljše in najbolj zanesljive rešitve v negi kože. Dermokozmetični izdelki temeljijo na najnovejših znanstvenih dognanjih in spodbujajo zdrav videz in sijočo kožo. Prav zato je Eucerin ena najbolj zaupanja vrednih globalnih bla-govnih znamk za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in farmacevti po vsem svetu.

Eucerin izdelki za nego kože

Medicinsko znanje, strokovno poznavanje kože in predanost kozmetiki so razlogi, da je Eucerin blagovna znamka za nego kože, ki zagotavlja celovit »dermokozmetični« pristop.  

Eucerin ponuja široko paleto izdelkov za nego kože obraza in telesa za odrasle, otroke in dojenčke. Na Lekarnarju lahko izbirate med več kot 100 različnimi Eucerin kremami, losjoni in ostalimi izdelki, ki pomagajo skrbeti za zdravo in voljno kožo.

Eucerin kreme

Kreme od Eucerina so narejene na osnovi več kot 100 let Beiersdorfovih raziskav. Eucerin poudarja zunanjo lepoto, notranjo umirjenost in samozavest.

Dobavitelj: Beiersdorf d.o.o. Letališka cesta 32 1000 Ljubljana Slovenija, T: +386 (0)15484861
Proizvajalec: Beiersdorf AG Unnastrasse 48 20245 Hamburg Nemčija, T: +49 (0) 40 - 4909 0

Vsi izdelki Jamieson so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Jamieson so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Jamieson so vam na voljo 20% ugodneje. Akcija bo potekala od 16. 3. do 23. 3. 2023. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.