Filorga

Dermokozmetično znamko Filorga je leta 1978 ustanovil Michael Tordjman, vodilni zdravnik na področju estetske kirurgije. Z leti je Filorga postala ena od vodilnih anti-aging znamk na svetu. Njene formule odlikujejo inovativne sestavine in visoko napredna tehnologija, ki nastajajo pod budnim očesom priznanim farmacevtov, estetskih kirurgov in dermatologov. Rezultat obsežnih raziskav so vrhunski izdelki z udarno močjo estetske kirurgije, ki so prijetni in preprosti za uporabo.

Edinstvenost Filorga izdelkov je vsebnost kronosfer, ki zagotavljajo bolj optimalno sproščanje sestavin Filorginih izdelkov v kožno tkivo. Same kronosfere delujejo na principu postopne aktivacije, ki koži postopoma dovaja sveže sestavine. Z uporabo kronosfer se doseže optimalen, ciljan in predvsem dolgotrajni učinek. Filorga izdelki se zaradi tega uporabljajo v mezoterapiji (predvsem hialuronska kislina); to je pri naravni anti-age terapiji za pomlajevanje kože s spodbujanjem nastajanja kolagena, obnove celic, regeneracije in vlaženja. Posledično koža obraza, vratu, dekolteja in rok pridobi mladostnične elastične lastnosti. Hialuronska kislina se uporablja v Filorga filerjih in NCTF sferah.

Dobavitelj: Mediforma d.o.o. Slovenčeva ulica 24, 1000 Ljubljana, Slovenija, e-mail: dermocosmetics@mediforma.si
Proizvajalec: Laboratorires Filorga, 2-4 rue de Lisbonne, 75008 Paris, Francija

73 izdelkov
73 izdelkov na stran
najprej
Izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava.

Izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava.

La Roche-Posay akcijski teden Zahvaljujoč več kot 1000 kliničnim študijam La Roche-Posay razpolaga z edinstvenim poznavanjem občutljive kože in nudi ustrezno nego za vsak tip občutljive kože. Kakovost življenja je postala osrednja tema sodobne dermatologije. Vsi izdelki La Roche-Posay so vam na ...