Filorga

Dermokozmetično znamko Filorga je leta 1978 ustanovil Michael Tordjman, vodilni zdravnik na področju estetske kirurgije. Z leti je Filorga postala ena od vodilnih anti-aging znamk na svetu. Njene formule odlikujejo inovativne sestavine in visoko napredna tehnologija, ki nastajajo pod budnim očesom priznanim farmacevtov, estetskih kirurgov in dermatologov. Rezultat obsežnih raziskav so vrhunski izdelki z udarno močjo estetske kirurgije, ki so prijetni in preprosti za uporabo.

Edinstvenost Filorga izdelkov je vsebnost kronosfer, ki zagotavljajo bolj optimalno sproščanje sestavin Filorginih izdelkov v kožno tkivo. Same kronosfere delujejo na principu postopne aktivacije, ki koži postopoma dovaja sveže sestavine. Z uporabo kronosfer se doseže optimalen, ciljan in predvsem dolgotrajni učinek. Filorga izdelki se zaradi tega uporabljajo v mezoterapiji (predvsem hialuronska kislina); to je pri naravni anti-age terapiji za pomlajevanje kože s spodbujanjem nastajanja kolagena, obnove celic, regeneracije in vlaženja. Posledično koža obraza, vratu, dekolteja in rok pridobi mladostnične elastične lastnosti. Hialuronska kislina se uporablja v Filorga filerjih in NCTF sferah.

Dobavitelj: Mediforma d.o.o. Slovenčeva ulica 24, 1000 Ljubljana, Slovenija, e-mail: dermocosmetics@mediforma.si
Proizvajalec: Laboratorires Filorga, 2-4 rue de Lisbonne, 75008 Paris, Francija

69 izdelkov
69 izdelkov na stran
najprej
NOW vikend - vsi izdelki NOW so vam ta vikend na voljo 15% ugodneje. Koda za popust: now15.

NOW vikend - vsi izdelki NOW so vam ta vikend na voljo 15% ugodneje. Koda za popust: now15.

V podjetju NOW FOODS verjamejo, da so naravni izdelki prijaznejši in varnejši kot sintetični. Osnovno vodilo podjetja je ponuditi naravne in učinkovite izdelke visoke kakovosti, ki bodo dostopni vsakomur. Vztrajanje podjetja pri naravnih izdelkih je eden od mnogih faktorjev, zaradi katerih izstopa ...