Filorga

Dermokozmetično znamko Filorga je leta 1978 ustanovil Michael Tordjman, vodilni zdravnik na področju estetske kirurgije. Z leti je Filorga postala ena od vodilnih anti-aging znamk na svetu. Njene formule odlikujejo inovativne sestavine in visoko napredna tehnologija, ki nastajajo pod budnim očesom priznanim farmacevtov, estetskih kirurgov in dermatologov. Rezultat obsežnih raziskav so vrhunski izdelki z udarno močjo estetske kirurgije, ki so prijetni in preprosti za uporabo.

Edinstvenost Filorga izdelkov je vsebnost kronosfer, ki zagotavljajo bolj optimalno sproščanje sestavin Filorginih izdelkov v kožno tkivo. Same kronosfere delujejo na principu postopne aktivacije, ki koži postopoma dovaja sveže sestavine. Z uporabo kronosfer se doseže optimalen, ciljan in predvsem dolgotrajni učinek. Filorga izdelki se zaradi tega uporabljajo v mezoterapiji (predvsem hialuronska kislina); to je pri naravni anti-age terapiji za pomlajevanje kože s spodbujanjem nastajanja kolagena, obnove celic, regeneracije in vlaženja. Posledično koža obraza, vratu, dekolteja in rok pridobi mladostnične elastične lastnosti. Hialuronska kislina se uporablja v Filorga filerjih in NCTF sferah.

Dobavitelj: Salix Pharma, doo, Slovenčeva 24, 1000 Ljubljana.
Proizvajalec: Laboratorires Filorga, 2-4 rue de Lisbonne, 75008 Paris, Francija.

51 izdelkov
51 izdelkov na stran
najprej
La Roche-Posay Anthelios vam je na voljo 20% ugodneje*.

La Roche-Posay Anthelios vam je na voljo 20% ugodneje*.

 La Roche-Posay Anthelios vam je na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 20. 5. do 23. 5. 2022 *Popust ne velja za akcijske pakete LRP Anthelios. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.