La Roche Posay kozmetika 

La Roche-Posay priporoča 90.000 dermatologov po vsem svetu, njegovo poslanstvo pa je zagotoviti boljše življenje ljudem z občutljivo kožo. Blagovno znamko La Roche-Posay je leta 1975 ustanovil farmacevt, danes pa je prisotna v več kot 60 državah. Ponuja edinstveno linijo izdelkov za vsakodnevno nego vseh tipov kože in promovira dobre prakse na področju nege kože, prilagojene vsem kožnim težavam. Blagovna znamka svoje formule razvija z ekskluzivno vodo, bogato s selenom, ki jo zaradi antioksidativnih in pomirjujočih lastnosti uporabljajo tudi v termalnem centru La Roche-Posay. Izdelke razvija s skrbno izbranimi sestavinami, zmešanimi v optimalnih koncentracijah. Poleg tega so izdelki blagovne znamke La Roche-Posay prestali stroga klinična preskušanja, ki so potrdila njihovo učinkovitost in varnost za uporabo, tudi na občutljivi koži.

Dan za dnem La Roche-Posay ustvarja boljše življenje za ljudi z občutljivo kožo zahvaljujoč tesnemu sodelovanju s temi strokovnjaki za nego kože. Namen La Roche-Posayjevih izdelkov je pomagati dermatologom zmanjšati odmerke, izboljšati skladnost in celo zmanjšati določene neželene učinke na kožo, ki jih povzročajo medicinska zdravljenja.

Izdelava takšnih La Roche-Posay formul, katerih učinkovitost, toleranca in kozmetičnost so popolnoma prilagojene potrebam dermatologov, zahteva vzpostavitev zelo tesnega sodelovanja z njimi v vseh fazah oblikovanja izdelkov, od prepoznavanja potrebe do pozicioniranja.

La Roche Posay linije v lekarnah

La Roche Posay kozmetika ima že več kot 40 letno tradicijo. Celotna blagovna znamka izvira iz termalne mineralne vode iz mesteca La Roche-Posay. 

V slovenskih lekarnah vam je na voljo več kot 10 različnih linij La Roche Posay kozmetike. Vsaka linija je specifično ustvarjena za določen tip kože in za točno določen namen. La Roche Posay v Sloveniji velja za eno izmed najbolj prepoznavnih kozmetičnih blagovnih znamk.

Pomembnejše linije, ki so prisotne v Sloveniji, so:

Effaclar (za nego proti nepravilnostim)

La Roche Posay Effaclar je posebej namenjena ljudem, ki imajo mastno kožo. Kot posledica mastne kože se lahko spopadamo z različnimi kožnimi nepravilnostmi, kot so akne in lise na koži.

Effaclar linija je sestavljena iz različni tonikov, gelov in micelarne vode za umivanje mastne kože. Povdarek čistilnih sredstev, namenjenih za obraz, vrat in telo, je predvsem odstranjevanje odvečnega sebuma, ki ga koža ustvarja. Za nego kože z nepravilnosti se v zadnjih letih uporabljamo predvsem La Roche Posay kreme in geli, ter kremni geli.

Eden izmed najbolj prepoznavnih izdelkov je Effaclar Duo (+) kremni gel, ki nudi nego za kožo z lisami. Pri tem se uporablja formulacija kremnega gela na osnovni minimalnega številka sestavin, ki je vodilo inovativne La Roche Posay kozmetike.

Lipikar (za suho kožo)

Že ko je pred 20 leti La Roche Posay predstavil svojo linijo Lipikar za suho kožo, se je vedelo, da je prav zelo suho kože najbolj podvržena stresom iz okolja. Intenzivna hidracija, ki jo Lipikar kometika nudi, koži doda potrebno vlago. Še pomembneje, Lipikar izdelki poskrbijo, da je koža ustrezno hidrirana dlje časa.

Lipikar linija je sestavljena iz čistilnih sredstev in negovalnih balzamov in gelov. Ker je suho in zelo suho kožo potrebno ustrezno čistiti, lahko med Lipikar izdelki najdete različne gele in olja za čiščenje telesa, obraza in rok. 

Glavno pomoč pri suhi koži so hidratantni negovalni izdelke. Med te sodijo balzami za telo, mleko za suho kožo in krema za roke. Eden najbolj priljubljenih izdelkov je La Roche Posay Lipikar Baume AP+, ki predstavlja balzam za celotno telo. Namenjeno je izjemno suhi koži. Posledica zelo suhe kože telesa je lahko tudi srbečica. 

Lipikar je namenjen tako odraslim kot tudi otrokom in dojenčkom. Sestavine Lipikar izdelkov so skrbno izbrane, saj La Roche Posay uporablja formulacije z minimalnim številom sestavin. Na tak način v formulacijo vključijo le sestavine, ki so zaželjene.

Toleriane (za občutljivo kožo)

Bolj kot imamo občutljivo kožo, težja je izbira negovalne kozmetike. La Roche Posayjeve formulacije, osnovnane na minimalnem številu sestavin, so kot nalašč za občutljivo kožo. Razlog je preprosto v tem, da manj sestavin kot jih uporabimo, manjša je verjetnost za alergijske reakcije.

S Toleriane linijo je La Roche Posay naredil še korak naprej z namenom, da zagotovi kvalitetno negovalno kozmetiko tudi ljudem z najbolj občutljivo kožo. Poudarek je predvsem na hidrataciji in ščitenju mikrobiološke kožne pregrade, saj le-ta predstavlja naravno zaščito občutljive kože.

Ena izmed največjih inovacij v zadnjih letih je La Roche Posay Toleriane Sensitive nega za občutljivo kožo, ki predstavlja hidratancijsko nego s prebiotiki za občutljive tipe kože. Celotna nega kožo intenzivno pomirja in še dodatno poskrbi za zaščito naravne kožne bariere. 

Dobavitelj: L'OREAL ADRIA d.o.o., Podružnica v Sloveniji, Letališka cesta 029 C, 1000 Ljubljana.
Proizvajalec: La Roche-Posay, Avenue Rene Levayer BP 23, 86270 La Roche-Posay, Francija, e-mail: info@laroche-posay.si

Vsi izdelki Eucerin so vam na voljo kar 25% ugodneje.

Vsi izdelki Eucerin so vam na voljo kar 25% ugodneje.

Vsi izdelki Eucerin so vam na voljo kar 25% ugodneje. Akcija velja tudi na akcijska pakiranja izdelkov Eucerin. Akcija bo poteka od 13. 5. do 20. 5. 2024