Lek, ki je danes del Novartisa, je prva in najstarejša farmacevtska družba v Sloveniji z že 75-letno tradicijo. Že od začetka je usmeritev v razvoj in inovativnost del Lekovega poslovanja in razmišljanja. To edinstveno razvojno pot je prepoznala tudi globalna farmacevtska družba Novartis, v okviru katere Lek deluje od leta 2002. 

Kot del Novartisa je poslanstvo Leka odkrivati nove poti za izboljšanje in podaljševanje življenja ljudi. Svoje 75-letne izkušnje, znanje in dosežke pri razvoju in proizvodnji kakovostnih zdravil združujejo z Novartisovimi organizacijskimi enotami po vsem svetu. So slovenska, evropska in svetovna farmacevtska družba, blizu ljudem in usmerjena v prihodnost. 

Danes v Sloveniji poteka več kot 200 razvojnih projektov, in sicer v Razvojnem centru Slovenija v Ljubljani, kjer razvijajo sodobna, visokokakovostna generična zdravila, in v Razvoju bioloških zdravil Mengeš, kjer se ukvarjajo z razvojem podobnih bioloških in tudi inovativnih bioloških zdravil. Prav tako je Lek ena ključnih Novartisovih lokacij za proizvodnjo generičnih zdravil in čedalje bolj tudi inovativnih zdravil za bolnike po vsem svetu.

Dobavitelj: Lek d.d., Verovškova ulica 57, 1000 Ljubljana, Slovenija, e-mail: info.lek@sandoz.com
Proizvajalec: Lek d.d., Verovškova ulica 57, 1000 Ljubljana, Slovenija, e-mail: info.lek@sandoz.com 

39 izdelkov
39 izdelkov na stran
najprej
Izdelki La Roche-Posay Lipikar so vam na voljo do 30% ugodneje.

Izdelki La Roche-Posay Lipikar so vam na voljo do 30% ugodneje.

Ob nakupu 1 izdelka La Roche-Posay Lipikar prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov Lipikar pa kar 30% popust + Brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30 €. Popust vam bo obračunan v košarici: Akcija traja od 23. 9. 2021 do 30. 9. 2021.  Vse akcije in popusti, objavljeni na ...