Lek, ki je danes del Novartisa, je prva in najstarejša farmacevtska družba v Sloveniji z že 75-letno tradicijo. Že od začetka je usmeritev v razvoj in inovativnost del Lekovega poslovanja in razmišljanja. To edinstveno razvojno pot je prepoznala tudi globalna farmacevtska družba Novartis, v okviru katere Lek deluje od leta 2002. 

Kot del Novartisa je poslanstvo Leka odkrivati nove poti za izboljšanje in podaljševanje življenja ljudi. Svoje 75-letne izkušnje, znanje in dosežke pri razvoju in proizvodnji kakovostnih zdravil združujejo z Novartisovimi organizacijskimi enotami po vsem svetu. So slovenska, evropska in svetovna farmacevtska družba, blizu ljudem in usmerjena v prihodnost. 

Danes v Sloveniji poteka več kot 200 razvojnih projektov, in sicer v Razvojnem centru Slovenija v Ljubljani, kjer razvijajo sodobna, visokokakovostna generična zdravila, in v Razvoju bioloških zdravil Mengeš, kjer se ukvarjajo z razvojem podobnih bioloških in tudi inovativnih bioloških zdravil. Prav tako je Lek ena ključnih Novartisovih lokacij za proizvodnjo generičnih zdravil in čedalje bolj tudi inovativnih zdravil za bolnike po vsem svetu.

Dobavitelj: Lek d.d., Verovškova ulica 57, 1000 Ljubljana, Slovenija, e-mail: info.lek@sandoz.com
Proizvajalec: Lek d.d., Verovškova ulica 57, 1000 Ljubljana, Slovenija, e-mail: info.lek@sandoz.com 

35 izdelkov
35 izdelkov na stran
najprej
Nupo dnevi zdravega hujšanja na Lekarnar.com - Posamezni izdelki Nupo so vam na voljo 20% ugodneje.

Nupo dnevi zdravega hujšanja na Lekarnar.com - Posamezni izdelki Nupo so vam na voljo 20% ugodneje.

Nupo dnevi zdravega hujšanja na Lekarnar.com - Posamezni izdelki Nupo so vam na voljo 20% ugodneje. Akcija poteka od 20. 3. do 28. 3. 2023. Akcija ne velja za pakete izdelkov Nupo.