Listerine

Ustna voda Listerine je učinkovita in varna za dolgotrajno vsakodnevno uporabo v boju proti zobnim oblogam in za izboljšanje zdravja dlesni.

  • Za razliko od mehanskih sredstev tekoča oblika ustne vode Listerine hitro prodre v biofilm. Doseže skoraj 100% vseh površin ustne votline.
  • 24-urna zaščita, ob priporočeni uporabi dvakrat dnevno.
  • Ohranja ravnovesje ustne flore.
  • Mešanica štirih esencialnih olj (mentol, timol, eterično olje evkalipta, metilsilicilat) tvori visoko učinkovito formulo. 

Popoln učinek – naravne sestavine in uravnotežena formula ustne vode Listerine ohranjajo naravno ustno floro. Listerine je zato primeren za dolgotrajno uporabo. Svež dah po uporabi ustne vode Listerine je prijeten stranski učinek – glavna prednost pa so zdravi in lepi zobje. 

Listerine, dvakrat na dan, vsak dan. Za čistočo celotnih ust in zaščito proti biofilmu zobnih oblog. Brez neželenih učinkov – tudi v primeru dolgotrajne uporabe.

Dobavitelj: Lomas d.o.o., Kardeljeva ploščad 11, 1000 Ljubljana, Slovenija, e-mail: info@lomas.si
Proizvajalec: Johnson & Johnson, Consumer Services, EAME Limited, Maidenhead, UK, SL6 3UG

Avene vam je na voljo 20% ugodneje.

Avene vam je na voljo 20% ugodneje.

Avene vam je na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 26.2. do 8.3.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.