Podjetje Medi-Dyne Healthcare Products, Ltd, je na tržišču že več kot 20 let in je svoje mednarodno poslovanje razširilo na 70 držav po celem svetu. Ponujamo izdelke za športnike, trenerje, fizioterapevte in vse, ki potrebujejo ustrezno fizično podporo v boju proti bolečinam in poškodbam. Naši izdelki ponujajo širok spekter delovanja na področju preprečevanja bolečin in poškodb kot so vnetje stopalnega loka, bolečine v peti, teniški komolec, boleča kolena, težave s hrbtenico, vnetje ahilove tetive ter mnoge druge.

V podjetju Medi-Dyne verjamemo v učinkovitost, kvaliteto in uporabnost naših izdelkov, saj so razviti v sodelovanju s specialisti za stopala, ortopedi in vrhunskimi športniki, zato smo prepričani, da naše stranke dobijo le najboljše. Z rednim testiranjem zagotavljamo vrhunsko kvaliteto in izjemne proizvode, pri katerih boste opazili takojšnjo razliko.

Medi-Dyne ponuja več kot šestdeset patentiranih izdelkov za krepitev, raztezanje in preprečevanje poškodb.

Učinkovite in dokazane rešitve za lajšanje bolečin vključujejo:

  • Petni vložki Tuli's Classic Heel Cups: izdelani v ZDA,  nudijo doživljenjsko garancijo,  lajšajo bolečine v peti,  stopalu in pri vnetju tetive stopalnega loka, tj. plantarni fasciitis.
  • ProStretch Plus - Raztezajte se kot profesionalni športniki Že več kot 20 let je izdelek ProStretch priljubljen med profesionalnimi športniki, športnimi trenerji in fizioterapevti po vsem svetu. Sedaj ProStretch Plus prinaša tehnološki napredek, ki omogoča lažje in učinkovitejše raztezanje meč, tetiv, tetive stopalnega loka in prstov na nogi.
  • 2Toms proizvodi učinkovito ščitijo pred žulji in odrgninami. Pomirjajo, ščitijo in preprečijo oz. močno zmanjšajo trenje, katero povzroča žulje, odrgnine in draženje kože.
  • Cho-Pat Izdelki Cho-Pat ponujajo neprimerljivo podporo za takojšnje lajšanje bolečin.

Dobavitelj: Intersocks d.o.o., Reška cesta 29, 1330 Kočevje.
Proizvajalec: Medi-Dyne, ZDA.

28 izdelkov
28 izdelkov na stran
najprej
Ob nakupu izdelkov Vichy Liftactiv Supreme in Specialist prejmete darilo: Vichy Mineral 89 (30 ml) + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30€.

Ob nakupu izdelkov Vichy Liftactiv Supreme in Specialist prejmete darilo: Vichy Mineral 89 (30 ml) + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30€.

Ob nakupu izdelkov Liftactiv Supreme in Specialist prejmete darilo: Vichy Mineral 89 (30 ml) + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30€. Akcija traja od 20.1.2021 do razdelitve zalog daril. Brezplačna dostava velja le za področje Slovenije. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, ...