NOW FOODS – kakovost potrjena s certifikati in nagradami

Podjetje NOW FOODS je bilo ustanovljeno leta 1968 na podlagi prepričanja, da zdravje ne sme biti razkošje, na voljo le premožnim. Ker verjamejo, da so naravni izdelki varnejši in prijaznejši kot sintetični, je osnovno vodilo podjetja ponuditi naravne in učinkovite izdelke visoke kakovosti, ki bodo dostopni vsakomur. 

  • Podjetje NOW FOODS sledi načelom dobre proizvodnje prakse (GMP) in je pridobil certifikat odličnosti (UL), za ustreznost vodenja in sledenja procesov pri proizvodnji, distribuciji, označevanju in pakiranju prehranskih dopolnil.
  • Uporablja samo naravne ali naravnim enake surovine. Pomembno je tudi, česa izdelki NOW ne vsebujejo: GSO (gensko spremenjenih organizmov), težkih kovin, titanovega dioksida, obsevanih surovin, hidrogeniranih in trans maščob, sintetičnega vitamina E (DL-alfa tokoferol), umetnih sladil (saharin, sukraloza, asparatam), hormonov in nanodelcev.
  • Izbira le najboljše vire surovin: z naravno fermentacijo pridobljen koencim Q10, naravne, L-oblike aminokislin, naravna barvila in arome (brez npr. titanovega dioksida), naravna sladila (BetterStevia, ksilitol, eritrol, turbinado sladkor), naravni vitamin E (npr. d-alfa tokoferol).
  • Opravijo kar 19.000 analiz in testov mesečno tako na vhodnih surovinah kot na končnih izdelkih.
  • Izvaja celostne analize svojih izdelkov in surovin: mikrobiološki in fizikalno-kemijski testi, testi identifikacije, vsebnosti in stabilnosti z najsodobnejšimi analiznimi tehnikami (ICP-MS, GC, HPLC) ter testi težkih kovin.
  • V svojih laboratorijih karakterizira bakterijske seve z DNK fingerprint tehnologijo (na osnovi DNK določijo tip bakterije) in s tem zagotavlja varnost ter obstojnost svojih izdelkov z mikroorganizmi.
  • Dobro obstojnost in svežino izdelkov zagotavljajo tudi z izborom embalaže ter »Ageless« vrečkami za zaščito pred oksidacijo in vrečkami z različnimi sušilnimi sredstvi, ki vežejo vlago. S temi ukrepi garantirajo oziroma zagotavljajo ustreznost izdelka do izteka roka uporabnosti. 

NOW FOODS je imetnik številnih nagrad in priznanj, kar potrjuje, da so izbrali pravo pot in filozofijo.

Dobavitelj: Bimedia d.o.o., Cesta 2, 1312 Videm-Dobrepolje, Slovenija, e-mail: info.bimedia@siol.net
Proizvajalec: Now Foods, 244 Knollwood Drive, Suite 300, Bloomingdale, IL 60108, ZDA, e-mail: internationalsales@nowfoods.com

103 izdelki
103 izdelki na stran
najprej
Avene Cleanance izdelki so vam na voljo 25% ugodneje.

Avene Cleanance izdelki so vam na voljo 25% ugodneje.

Avene Cleanance izdelki za nego mastne kože nagnjene k aknam so vam na voljo 25% ugodneje. Akcija traja od 23. 3. do 30. 3. 2023. Akcija ne velja za pakete izdelkov Avene Cleanance, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji.