Nupo izdelki so primerni za vse, ki želite uspešno začeti hujšanje in ohranjati stabilno telesno težo. Razdeljeni so v tri kategorije: Dieta, One Meal in Slim Boost. Izdelke lahko uživate posamezno ali jih kombinirate. Dansko ministrstvo za okolje in prehrano je Nupo odobrilo kot popoln nadomestek obrokov.

Zgodovina podjetja Nupo in njihovih izdelkov sega v leto 1981. Ime »Nupo« je sestavljeno iz dveh besed; Nutritional Power = NuPo. Vizija podjetje Nupo se od njegove ustanovitve ni spremenila: Ustvariti dieto, ki bo pozitivna izkušnja.

Konec sedemdesetih let prejšnjega stoletja se je gradbenemu inženirju Olufu Mørku porodila ideja o idealni dieti. Dieti, pri kateri bi lahko jedli vse, kar je pri drugih dietah prepovedano. Dieti, ki bi telesu zagotovila vsa potrebna hranila z minimalnim številom kalorij.

Da bi sanje spremenil v resničnost, je Oluf Mørk začel sodelovati z vodilnimi raziskovalci na področju prehrane. 

Nupo je leta 1981 v bolnišnici Hvidovre razvil vodilni znanstvenik za debelost dr. Flemming Quaade.

Danes na sedežu podjetja v zahodnem Kopenhagnu dela predan tim posameznikov, ki se ukvarjajo z razvojem, proizvodnjo, trženjem in prodajo na danskem in mednarodnem trgu.

Dobavitelj: Hestia d.o.o., Gasparijeva 2, 1000 Ljubljana
Proizvajalec: NUPO APS, Midtager 29, DK-2605 Brøndby, info@nupo.com

65 izdelkov
65 izdelkov na stran
najprej
Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.* Popust vam bo obračunan v 3. koraku v košarici. *Akcija ne velja za izdelke Vichy, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji (Vichy rutine, Vichy Summer Promo, Vichy Try and Buy, Vichy ...