Nupo izdelki so primerni za vse, ki želite uspešno začeti hujšanje in ohranjati stabilno telesno težo. Razdeljeni so v tri kategorije: Dieta, One Meal in Slim Boost. Izdelke lahko uživate posamezno ali jih kombinirate. Dansko ministrstvo za okolje in prehrano je Nupo odobrilo kot popoln nadomestek obrokov.

Zgodovina podjetja Nupo in njihovih izdelkov sega v leto 1981. Ime »Nupo« je sestavljeno iz dveh besed; Nutritional Power = NuPo. Vizija podjetje Nupo se od njegove ustanovitve ni spremenila: Ustvariti dieto, ki bo pozitivna izkušnja.

Konec sedemdesetih let prejšnjega stoletja se je gradbenemu inženirju Olufu Mørku porodila ideja o idealni dieti. Dieti, pri kateri bi lahko jedli vse, kar je pri drugih dietah prepovedano. Dieti, ki bi telesu zagotovila vsa potrebna hranila z minimalnim številom kalorij.

Da bi sanje spremenil v resničnost, je Oluf Mørk začel sodelovati z vodilnimi raziskovalci na področju prehrane. 

Nupo je leta 1981 v bolnišnici Hvidovre razvil vodilni znanstvenik za debelost dr. Flemming Quaade.

Danes na sedežu podjetja v zahodnem Kopenhagnu dela predan tim posameznikov, ki se ukvarjajo z razvojem, proizvodnjo, trženjem in prodajo na danskem in mednarodnem trgu.

Dobavitelj: Hestia d.o.o., Gasparijeva 2, 1000 Ljubljana
Proizvajalec: NUPO APS, Midtager 29, DK-2605 Brøndby, info@nupo.com

57 izdelkov
57 izdelkov na stran
najprej
Izdelki La Roche-Posay za zaščito kože telesa so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

Izdelki La Roche-Posay za zaščito kože telesa so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

Izdelki La Roche-Posay Anthelios za zaščito kože telesa so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€. Brezplačna dostava vam bo obračunana v 3. koraku v košarici. Akcija traja pd 8. 6. do 22. 6. 2023. Brezplačna dostava velja le na področju Slovenije. Akcija ne velja ...