Nupo izdelki so primerni za vse, ki želite uspešno začeti hujšanje in ohranjati stabilno telesno težo. Razdeljeni so v tri kategorije: Dieta, One Meal in Slim Boost. Izdelke lahko uživate posamezno ali jih kombinirate. Dansko ministrstvo za okolje in prehrano je Nupo odobrilo kot popoln nadomestek obrokov.

Zgodovina podjetja Nupo in njihovih izdelkov sega v leto 1981. Ime »Nupo« je sestavljeno iz dveh besed; Nutritional Power = NuPo. Vizija podjetje Nupo se od njegove ustanovitve ni spremenila: Ustvariti dieto, ki bo pozitivna izkušnja.

Konec sedemdesetih let prejšnjega stoletja se je gradbenemu inženirju Olufu Mørku porodila ideja o idealni dieti. Dieti, pri kateri bi lahko jedli vse, kar je pri drugih dietah prepovedano. Dieti, ki bi telesu zagotovila vsa potrebna hranila z minimalnim številom kalorij.

Da bi sanje spremenil v resničnost, je Oluf Mørk začel sodelovati z vodilnimi raziskovalci na področju prehrane. 

Nupo je leta 1981 v bolnišnici Hvidovre razvil vodilni znanstvenik za debelost dr. Flemming Quaade.

Danes na sedežu podjetja v zahodnem Kopenhagnu dela predan tim posameznikov, ki se ukvarjajo z razvojem, proizvodnjo, trženjem in prodajo na danskem in mednarodnem trgu.

Dobavitelj: Hestia d.o.o., Gasparijeva 2, 1000 Ljubljana
Proizvajalec: NUPO APS, Midtager 29, DK-2605 Brøndby, info@nupo.com

61 izdelkov
61 izdelkov na stran
najprej
Nupo dnevi zdravega hujšanja na Lekarnar.com - Posamezni izdelki Nupo so vam na voljo 20% ugodneje.

Nupo dnevi zdravega hujšanja na Lekarnar.com - Posamezni izdelki Nupo so vam na voljo 20% ugodneje.

Nupo dnevi zdravega hujšanja na Lekarnar.com - Posamezni izdelki Nupo so vam na voljo 20% ugodneje. Ne spreglejte tudi kar do 50% popusta na Nupo ploščce. Akcija poteka od 6. 2. do 13. 2. 2023.