Podjetje Nutrimmun ima več kot 20 let izkušenj na področju zdravja črevesa, na področju uporabe probiotikov, prebiotikov in mikrohranil. Naša ekipa, ki jo sestavljajo strokovnjaki za prehrano, biologi in biokemiki, nenehno raziskuje in ocenjuje najnovejše ugotovitve na področju raziskovanja mikrobov in mikrohranil. Svoje znanje dopolnjujemo z lastnimi študijami in opažanji, povezanimi z uporabo. Na podlagi tega nenehno izboljšujemo svojo množico izdelkov in raziskujemo nove ideje za določena področja uporabe. Izdelki so izdelani in registrirani v Nemčiji (Evropska unija) in kot edini imetnik naziva PROBIOTIK leta 1995 imajo izključno pravico do uporabe te besede v imenu izdelka.

Skladno s tem je vsak nutrimmunski izdelek podvržen visokim standardom kakovosti in rednim laboratorijskim kontrolam. Da bi bili skladni z našimi visokimi standardi kakovosti, pri izdelkih nenehno pregledujemo njihovo vsebino in varnost. Dokazana stabilnost v daljših obdobjih in potencialna čim manjša uporaba alergenov v naših izdelkih je za nas standard kakovosti. Šele po tem, ko je izdelek opravil vse preglede kakovosti, ko so izpolnjene zahteve lokalnih in evropskih organov oblasti in ko je aplikacija uspešno preizkušena, pride izdelek na trg.

Proizvajalec: nutrimmun GmbH, Willy-Brandt-Weg 11 , D - 48155 Münster
Dobavitelj: Vivaderm d.o.o., Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Slovenija, e-mail: info@vivaderm.com

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust  + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v košarici: Akcija bo potekala od 24. 3. do 27. 3. 2023. Brezplačna dostava velja le za področje Slovenije. Akcija ne velja za izdelke La ...