Podjetje Nutrimmun ima več kot 20 let izkušenj na področju zdravja črevesa, na področju uporabe probiotikov, prebiotikov in mikrohranil. Naša ekipa, ki jo sestavljajo strokovnjaki za prehrano, biologi in biokemiki, nenehno raziskuje in ocenjuje najnovejše ugotovitve na področju raziskovanja mikrobov in mikrohranil. Svoje znanje dopolnjujemo z lastnimi študijami in opažanji, povezanimi z uporabo. Na podlagi tega nenehno izboljšujemo svojo množico izdelkov in raziskujemo nove ideje za določena področja uporabe. Izdelki so izdelani in registrirani v Nemčiji (Evropska unija) in kot edini imetnik naziva PROBIOTIK leta 1995 imajo izključno pravico do uporabe te besede v imenu izdelka.

Skladno s tem je vsak nutrimmunski izdelek podvržen visokim standardom kakovosti in rednim laboratorijskim kontrolam. Da bi bili skladni z našimi visokimi standardi kakovosti, pri izdelkih nenehno pregledujemo njihovo vsebino in varnost. Dokazana stabilnost v daljših obdobjih in potencialna čim manjša uporaba alergenov v naših izdelkih je za nas standard kakovosti. Šele po tem, ko je izdelek opravil vse preglede kakovosti, ko so izpolnjene zahteve lokalnih in evropskih organov oblasti in ko je aplikacija uspešno preizkušena, pride izdelek na trg.

Proizvajalec: nutrimmun GmbH, Willy-Brandt-Weg 11 , D - 48155 Münster
Dobavitelj: Vivaderm d.o.o., Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Slovenija, e-mail: info@vivaderm.com

Velika Vichy akcija: Vsi izdelki Vichy kozmetike so vam na voljo 20% ugodneje

Velika Vichy akcija: Vsi izdelki Vichy kozmetike so vam na voljo 20% ugodneje

Vichy kozmetika je ena izmed najbolj prepoznavnih francoskih znamk. Poznani so po izdelkih za vse tipe kož, vse od občutljive do suhe ali mastne kože kot tudi po izdelkih za nego las in lasišča. Vichy proizvaja kozmetiko tako za ženske kot tudi za moške. Izdelki znamke Vichy so obogateni z ...