Nuxe kozmetika

Nuxe je ena izmed najbolj prepoznavnih dermatoloških podjetij, ki ponujajo izdelke za nego obraza in telesa. Prisotni so že v več kot 70 različnih državah po celem svetu.

Sama beseda 'Nuxe' je spoj besed 'narava' in 'luksuz'. Kozmetika Nuxe je poznana kot luksuzna znamka za nego kože, ki v veliki meri vključuje sestavine naravnega izvora. Eden izmed njihovih najbolj prepoznavnih izdelkov - Nuxe Huile Prodigieuse, olje za vsestransko uporabo - vsebuje visoko hranljivo olje tsubaki in naravno arganovo olje, ki hrani, krepi in obnavlja kožo.

5 temeljev Nuxe kozmetike

Nuxe Laboratoire je bilo ustanovljeno sredi 50. let prejšnjega stoletja v Parizu. Vse od takrat so se držali 5 temeljev, ki zaznamujejo Nuxe:

  1. Narava je srce vseh Nuxe izdelkov.
  2. Inovativnost in razvoj sta ključna za dogotrajni uspeh. Nuxe ima do danes več kot 40 patentov na področju izdelave kozmetike.
  3. Povdarek je na temeljitem testiranju vseh izdelkov pod strogim dermatološkim nadzorom.
  4. Poštena cena. Nuxe-ov cilj je, da so njihovi izdelki za nego dostopni po ugodni ceni.
  5. Nuxe-ovi izdelki dihajo in so narejeni s čutom za zdravo in voljno kožo.

Nabor Nuxe izdelkov

Zgodovina Nuxe

Nuxe kot ga poznamo danes je začela graditi parižanka Aliza Jabès, ki je v začetku 90. let prevzela laboratorije Nuxe kozmetike. S tem se je začela usmeritev, po kateri so Nuxe izdelki znani že danes: uporaba naravnih rastlinskih sestavin, kot so olja in čisti ekstrakti, za parfume in kozmetiko. 

Najbolj poznani izdelek sodobne Nuxe znamke se je rodil leta 1991. Takrat je Nuxe predstavil takrat revolucionarno Nuxe Prodigious suho olje. To je bilo prvo večfunkcijsko suho olje za obraz, lase in telo. Skozi leta je originalno verzijo suho olje vedno posodobljal in tako ostaja še danes eno izmed najbolj poznanih suhih olj, ki jih je moč kupiti v lekarnah. 

Inovativnost Nuxe parfumov in kozmetike je bila prepoznana s strani Nacionalnega inštituta za industrijsko lastnino v Parizu. Na podlagi lastnih patentov za rastlinske izvlečke in njihovo uporabo v kozmetiki, je Nuxe pridobil dva priznanja za inovacije. Leta 2016 je Nuxovo suho olje praznovalo 25. obletnico.

Ena izmed večjih inovacij v zadnjem času je Nuxe Huile Prodigieuse Florale, ki predstavlja novo obliko suhega olja z aromatičnim vonjem po mamljivih cvetlicah.

Kot pravi znak nege in welnessa, je Nuxe leta 2002 odprl svoje prvo zdravilišče v Parisu. Danes lahko obiščemo več kot 30 Nuxe zdravilišč, v katerih so uteleženi naravni ideali blagovne znamke.

Aliza Jabès je leta 2008 ustanovila svoj laboratorij z imenom Bio-Beauté by Nuxe, ki v zadnjih več kot 10 letih ustvarja ekološko prijazno nego za ženske in moške. 

V zadnjih letih se pri Nuxe vidi pospešena inovacija. Leta 2012 so predstavili linijo Nuxellence, ki nudi zaščito proti staranju. Njihove inovacije v anti-age kozmetiki podpira nakup laboratorija, ki je specializiran za uporabo kolagena. Rezultat tega je že nov patent vektoriciziranega mikro kolagena, ki predstavlja aktivno sestavino v kozmetiki, ki se bori proti znamkom staranja.

Nuxe v lekarnah

Blagovna znamka Nuxe je močno zastopana v slovenskih lekarnah, ki služijo kot Nuxe prodajna mesta. Na Lekarnarju lahko najdete zelo širok izbor Nuxe izdelkov. Priložnostno vam nudimo tudi:

  • Nuxe komplete.
  • Nuxe darilne sete. 

Tako kompleti kot Nuxe darilni seti zajemajo kombinacije obstoječih izdelkov Nuxe kozmetike in parfumov, tu in tam pa lahko najdete v darilnih setih tudi posebna darila.

Na Lekarnarju vam je na voljo več kot 70 Nuxe izdelkov za vse vrste kože.

Dobavitelj: Sabex d.o.o., Poslovna cona A 18, 4208 Šenčur, Slovenija, e-mail: info@sabex-international.com
Proizvajalec: Laboratoire Nuxe, 19 Rue Peclet, 75015 Paris, Francija, e-mail: infoworld@nuxe.com

93 izdelkov
93 izdelkov na stran
najprej
Izdelki za vlaženje kože La Roche-Posay Toleriane Sensitive in Hydraphase so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

Izdelki za vlaženje kože La Roche-Posay Toleriane Sensitive in Hydraphase so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

Izdelki za vlaženje kože La Roche-Posay Toleriane Sensitive in Hydraphase so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€. Akcija traja od 1. 7. do 15. 7. 2022. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa ...