Optima Pharma je družinsko podjetje, ustanovljeno 1984, ki razvija inovativne medicinske pripomočke na področju oftalmologije, otorinolaringologije in pneumologije. V podjetju so se še posebej specializirali za odpravljanje težav, ki nastanejo pri sindromu suhega očesa. Razvili so liposomsko pršilo za oči, ki je edinstveno v obliki, načinu apliciranja in za katerega so prejeli že številne nagrade in priznanja Nemškega združenja oftlmologov. Blagovni znamki, ki jih zastopamo v Sloveniji sta Tears Again in Blephacura.

Dobavitelj: Top Pharma d.o.o., Cesta v Gorice 39, 1000 Ljubljana, Slovenija, e-mail: info@toppharma.si
Proizvajalec: Optima Pharmazeutische GmbH, Wittibsmühle 5, 85368 Wang, Nemčija, e-mail: info[at]optimapharma.de

Ob nakupu kateregakoli izdelka Avene prejmete darilo:  Avène YsthéAL Intense, koncentrat proti gubam za obnovo kože (30 ml)*.

Ob nakupu kateregakoli izdelka Avene prejmete darilo: Avène YsthéAL Intense, koncentrat proti gubam za obnovo kože (30 ml)*.

Ob nakupu kateregakoli izdelka Avene prejmete darilo:  Avène YsthéAL Intense, koncentrat proti gubam za obnovo kože (30 ml)*. *Rok uporabe darila 03/2020. Akcija traja od 24.2.2020 do razdelitve zalog daril. Avène YsthéAL Intense, koncentrat proti gubam za obnovo kože (30 ml) Avène YsthéAL ...