Hrabra podjetniška odločitev: po dveh letih od vstopa v družbo, je sedanji predsednik družbe Ganassini naredil kozmetični svet prvič v svetu farmacije. Za nego kožne lepote so prvič uporabili znanje in metode farmacevtske industrije. Rilastil postane sinonim za elastičnost kože, prefinjen vidik, ki ga je do takrat manj upošteval. Želja po študiju, raziskovanju in eksperimentiranju z vsemi rešitvami, ki bi lahko izboljšale stanje kože, je povzročilo nastanek glavne kozmetike pri problemih elastičnosti in takrat leta 1972 razvijejo linijo Rilastil Stretch Marks. Revolucionarna formula, oprijemljiva učinkovitost in uspešno ime Ri-lastil / Ri-elastičnost sta bila sestavina uspeha.

Posledično nastane tudi linija Rilastil Xerolact Atopic, Rilastil Dermastil, Rilastil Sun System, Rilastil Xerolact  itd.

Rilastil Xerolact (atopic) je specifična dermatološka linija, posebej zasnovana za navlažitev in nego kože, pri čemer jo naredi bolj elastično in obnovi hidrolipidni sloj suhe, zelo suhe, atopične, občutljive in hitro razdražljive kože dojenčkov, otrok in odraslih. Linija se lahko uporablja tudi kot dodatna nega pri lokalnem zdravljenju.

Rilastil Dermastil Pediatric je dermatološka linija, namenjena za vsakodnevno nego kože dojenčkov in otrok. V liniji so izdelki za čiščenje kože (zagotavljajo visoko kožno toleranco), za negovanje kože (vlažijo in hranijo kožo v globino) ter za zaščito kože (varuje območje pod plenicami). V sami liniji izpostavljamo izdelek Rilastil Dermastil mazilo, ki je posebej formuliran za  plenični in kontaktni dermatitis ter vneto kožo.

Proizvajalec: Istituto Ganassini di Richerche biochimiche, Milano Italija
Dobavitelj: Pharmagea d.o.o., Vodovodna cesta 91, Ljubljana.

Eucerin dnevi na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov Eucerin prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Eucerin dnevi na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov Eucerin prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Eucerin dnevi na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov Eucerin prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*. Akcija poteka od 23. 1. do 3. 2. 2023.  *Akcija ne velja za pakete izdelkov Eucerin, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji.