Servier pharma

Podjetje Servier Pharma d.o.o. je v Sloveniji prisotno od leta 2002. Ustanovil ga je dr. Jacques Servier, doktor medicine in doktor farmacevtskih znanosti, leta 1954 v francoskem Orleansu. V podjetju je na začetku delalo le 9 zaposlenih, danes pa šteje čez 21.000 zaposlenih v 148 državah. Servier je danes vodilno neodvisno francosko farmacevtsko podjetje. Ljubezen do svojega poklica, vera v raziskave, zdrav občutek za potrebe drugih ljudi, motivacija za doseganje razvoja in širjenje poslovanja, z eno besedo, izjemna življenjska energija je Jacquesu Servieru omogočila, da se je lahko podal v to zanimivo pustolovščino. Družba Servier je predana razvoju inovativnih zdravil in je organizirana kot fundacija. Družba Servier raziskavam in razvoju vsako leto namenja 25 % svojega prometa. Napredek družbe Servier temelji na nenehnem prizadevanju za razvoj inovacij na 5 terapevtskih področjih:

  • srčno-žilne bolezni,
  • sladkorna bolezen,
  • nevrodegenerativne bolezni,
  • rakave bolezni in
  • bolezni imunskega sistema in vnetne bolezni.

Dobavitelj:Servier Pharma d.o.o., Podmilščakova ulica 24, 1000 Ljubljana, info@si.netgrs.com
Proizvajalec: Les Laboratoires Servier Industrie 905 route de Saran 45520 Gidy Francija

15 izdelkov
15 izdelkov na stran
najprej
Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Kako do analize kože z Vichy SkinConslut AI?Vse kar morate storiti je, da obiščete Vichy SkinConsult spletno stran in sledite navodilom. Po končani analizi boste prejeli poročilo o stanju vaše kože in priporočeno rutino. V kolikor boste na Lekarnar.com naročili 2 izdelka iz priporočene rutine vam ...