Skincode je leta 1998 ustanovila skupina švicarskih strokovnjakov z močnim strokovnim znanjem na področju nege kože. Ekipa Skincode je od samega začetka sodelovala s svetovno priznanimi švicarskimi dermatologi, strokovnjaki za sestavine in laboratoriji za izvajanje najnovejših znanstvenih in dermatoloških raziskav. Kot rezultat tega so razvili dve inovativni liniji izdelkov - Skincode Essentials in Skincode Exclusive.

Njihova misija je skrb za lepoto in dobro počutje kože. Kot vodilni v švicarskih dermatoloških raziskavah, si prizadevajo razviti visoko zmogljive medicinske formule, ki ne prinašajo le vidnih rezultatov, temveč zagotavljajo tudi izjemno visoko toleranco kože. V njih so izključene sestavine, ki bi lahko sprožile alergije ali iritacije kože, kot so dišave, konzervansi, barvila in živalske sestavine.

Predvsem okoljska onesnaženost, široka uporaba kemikalij, UV sevanje in zahteven način življenja sprožijo občutljivost kože in povečanje alergij. Zaradi njihovih strogih načel in potreb uporabnikov so izdelki primerni za ženske in moške po vsem svetu ne glede na tip in stanje kože. 

Skincode Essentials
Skincode Essentials je napredna dermokozmetična linija, zasnovana za vsakodnevne potrebe vseh žensk in moških, celo tistih z zelo občutljivo kožo.

Linija zajema proizvode za čiščenje in vlaženje kot tudi izdelke, ki negujejo specifične problematike, kot so koža nagnjena k aknam , pigmentacija ali neenakomeren ten kože. Skincode Essentials ponuja popolno rešitev. Kolekcija vsebuje prefinjeno kombinacijo biotehnoloških sestavin, vključno z visokim deležem sestavine CM-Glucan. 

Vse formule v liniji Skincode Essentials so brez sestavin, ki bi lahko sprožile alergije ali iritacije kože. Tako odprejo pot čudovito mirnemu in udobnemu počutju kože, brez znakov staranja.

  • Brez dišav
  • Brez konzervansov
  • Brez barvil
  • Brez živalskih sestavin 

Skincode Exclusive
Skincode Exclusive je klinično testirana linija, ki sledi Švicarskim celičnim anti-aging principom. Zagotavlja napredne, luksuzne in visoko zmogljive rešitve proti staranju.

Vsi izdelki iz linije Skincode Exclusive vsebujejo močen aktiven kompleks (ACR) - kompleks z aktivnimi biološkimi peptidi in fitoestrogenom, ki delujejo v popolni sinergiji in zagotavljajo:

  • vidno zmanjšanje linij in gub
  • vidno izboljšanje čvrstosti in sijaja povrhnjice
  • globoko navlaženost kože
  • izboljšano elastičnost kože

Proizvajalec: Skincode AG, 8703 Erlenbach, Švica
Dobavitelj:
BIS d.o.o. Kranj, Ljubljanska cesta 34C, Kranj, 4000 Kranj.

Avene dnevi na Lekarnar.com: Ob nakupu 2 izdelkov Avene prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Avene dnevi na Lekarnar.com: Ob nakupu 2 izdelkov Avene prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Avene dnevi na Lekarnar.com - Ob nakupu 2 izdelkov Avene prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*. Ob nakupu dveh ali več izdelkov ptejmete še brezplačno dostavo. Akcija bo potekala od 12. 4. do 21. 4. 2024. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v ...