Solgar – kakovost brez kompromisov že 70 let

Začetki Solgarja segajo v leto 1947, ko so njegovi ustanovitelji, dva farmacevta Nat Colby, Mike Goldfarb in zdravnik dr. Carl Zoll delili skupno mišljenje, da ima prehrana ključno vlogo v ohranitvi zdravja, ter so uvideli potrebo po naravnih prehranskih dopolnilih, ki bi nadomestila sintetična. Dejstva, kot so sinergistično delovanje, optimalne količine mikronutrientov, biorazpoložljivost ter mnoga druga o katerih razmišljamo danes, imajo svoje začetke v Solgarju.

Solgarjevi izdelki so po možnosti vedno formulirani tako, da zadovoljijo različne individualne potrebe in različne življenjske stile (npr. vegeterijanstvo, veganstvo, košer …). Iz svojih sestavin se trudijo kar najbolj odpraviti alergene in kadarkoli je možno formulirati izdelke brez sladkorja, soli, škroba, kvasa, koruze, soje, pšenice in glutena. Solgar nudi izdelke brez umetnih konzervansov, arom ali barvil. Prvi so uporabili naravno oblaganje tablet, ki temelji na vodi, namesto običajnega sredstva – šelaka. Uporabljajo kelirane oblike mineralov, ki omogočajo, da jih vaše telo maksimalno izkoristi.

Solgar uporablja reciklirajoče stekleničke, ki ščitijo izdelke pred vplivi temperature, svetlobe in vlage ter na ta način ohranjajo učinkovitost izdelkov. Solgar svoji izdelkov ne testira na živalih ter uporablja naravna, ekološka čistilna sredstva.

V Solgarju je kakovost več kot beseda - to je dobesedno način življenja. Generacije družin verjamejo njegovim izdelkom, Solgar pa ve kako se to zaupanje ceni. Zato dosledno proizvaja znanstveno utemeljena prehranska dopolnila vrhunske kakovosti po standardih Dobre proizvodne prakse.

Distributer: Salvus Med d.o.o., Jakšičeva ulica 2, 1000 Ljubljana.
Proizvajalec: Solgar Inc., Leonia,  ZDA

51 izdelkov
51 izdelkov na stran
najprej
Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.* Popust vam bo obračunan v 3. koraku v košarici. *Akcija ne velja za izdelke Vichy, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji (Vichy rutine, Vichy Summer Promo, Vichy Try and Buy, Vichy ...