Thymuskin

Pripravki Thymuskin za nego las so rezultat več kot dvajsetih let proučevanj in poskusov. Uporabljajo se pri negi lasišča v primerih izpadanja las pri vseh vrstah plešavosti, pri prhljaju, za spodbujanje ponovne rasti las ter njihovo zaščito pred škodljivimi zunanjimi vplivi, UV–žarki in izsušitvijo. Osnovna izdelka sta preparat in šampon, ki v delovanju dopolnjujeta drug drugega. Preparat deluje učinkovito proti izpadanju las, šampon globinsko očisti lasišče in deluje proti prhljaju. Za lepši videz las poskrbi balzam. 

Posebnost Thymuskina je, da je to edini pripravek za nego lasišča, ki vsebuje sintetične peptide timusa, kar popolnoma ustreza naravnemu stanju. V kombinaciji z encimi ter vitamini A, B, E in F izboljšujajo obrambni mehanizem kože, spodbujajo njeno delovanje in zagotavljajo pomembne faktorje za rast las. Visoko-tehnološki proces izdelave in skrben izbor najboljših sestavin omogočata optimalno delovanje pripravka brez stranskih učinkov, ki se kaže v zdravih laseh in vitalnem lasišču.

Dobavitelj: Celica, Biomedicinski center d.o.o., Tehnološki park 24, 1000 Ljubljana, celica@siol.net
Proizvajalec: Vita-Cos-Med Klett-Loch GmbH, Rontgenstr. 11, 67304 Eisenberg, Nemčija, e-mail: info@thymuskin.de

11 izdelkov
11 izdelkov
najprej
Izbrani izdelki Vichy, CeraVe in La Roche-Posay so vam na voljo do 33% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu nad 30€.

Izbrani izdelki Vichy, CeraVe in La Roche-Posay so vam na voljo do 33% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu nad 30€.

Izbrani izdelki Vichy, CeraVe in La Roche-Posay so vam na voljo do 33% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu nad 30€. Akcija poteka od 28. 11. do 14. 12. 2022.