Uriage

V osrčju francoskih Alp se na svoji poti v dolino vode že stoletja bogatijo z minerali in elementi iz okolja. Skupaj nato ustvarjajo termalni izvir v središču vasi Uriage-les-Bains, katerega lastnosti so prepoznali in pridoma uporabljali že Rimljani.

Termalni center Uriage že skoraj 200 let raziskuje lastnosti te unikatne termalne vode, ki vsebuje sledi žvepla, klora in natrija. Natančneje želijo raziskati pozitivne učinke termalne vode Uriage in jo uporabljajo pri izvajanju raznolikih neg.

Uriage-Les-Bains ima vsako leto več kot 4500 obiskovalcev, kateri se predajo sproščanju in regeneraciji tako na fizični kakor na duhovni ravni. 

Dolgoletne izkušnje na tem področju so omogočile razvoj, produkcijo in skladiščenje izdelkov Uriage na samem izviru termalne vode, v francoski vasici Uriage-Les-Bains. 

Široka ponudba izdelkov za nego kože Uriage omogoča vsem, da izkusijo lastnosti termalne vode Uriage kar v udobju lastnega doma.

Termalna voda Uriage; zaščitna sila francoskih Alp v spreju
Termalna pršila Uriage, pakirana neposredno pri viru, da ohrani svoje številne prednosti, je bistvenega pomena za vsako lepotno rutino, vsak dan, za vsakogar.

  • 100% čista in naravna
  • Negovalna voda je naravno vlažilna, zaščitna in pomirjujoča
  • Za vse tipe kože, za vso družino

Dobavitelj: Salix Pharma, doo, Slovenčeva 24, 1000 Ljubljana.
Proizvajalec: Laboratoire Dermatologique d'Uriage, 135 Avenue des Thermes, 38410 Saint-Martin-d'Uriage, Francija

157 izdelkov
157 izdelkov na stran
najprej
Avene vam je na voljo 20% ugodneje.

Avene vam je na voljo 20% ugodneje.

Avene vam je na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 26.2. do 8.3.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.