Uriage

V osrčju francoskih Alp se na svoji poti v dolino vode že stoletja bogatijo z minerali in elementi iz okolja. Skupaj nato ustvarjajo termalni izvir v središču vasi Uriage-les-Bains, katerega lastnosti so prepoznali in pridoma uporabljali že Rimljani.

Termalni center Uriage že skoraj 200 let raziskuje lastnosti te unikatne termalne vode, ki vsebuje sledi žvepla, klora in natrija. Natančneje želijo raziskati pozitivne učinke termalne vode Uriage in jo uporabljajo pri izvajanju raznolikih neg.

Uriage-Les-Bains ima vsako leto več kot 4500 obiskovalcev, kateri se predajo sproščanju in regeneraciji tako na fizični kakor na duhovni ravni. 

Dolgoletne izkušnje na tem področju so omogočile razvoj, produkcijo in skladiščenje izdelkov Uriage na samem izviru termalne vode, v francoski vasici Uriage-Les-Bains. 

Široka ponudba izdelkov za nego kože Uriage omogoča vsem, da izkusijo lastnosti termalne vode Uriage kar v udobju lastnega doma.

Termalna voda Uriage; zaščitna sila francoskih Alp v spreju
Termalna pršila Uriage, pakirana neposredno pri viru, da ohrani svoje številne prednosti, je bistvenega pomena za vsako lepotno rutino, vsak dan, za vsakogar.

  • 100% čista in naravna
  • Negovalna voda je naravno vlažilna, zaščitna in pomirjujoča
  • Za vse tipe kože, za vso družino

Dobavitelj: Salix Pharma, doo, Slovenčeva 24, 1000 Ljubljana.
Proizvajalec: Laboratoire Dermatologique d'Uriage, 135 Avenue des Thermes, 38410 Saint-Martin-d'Uriage, Francija

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.* Ob nakupu Vichy nad 30 € pa vam podarjamo še brezplačno dostavo. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v košarici: *Akcija ne velja za izdelke Vichy, ki se že prodajajo ...