Laboratoriji Vichy vam predstavljajo linijo anti-age izdelkov nove generacije – Liftactiv Collagen Specialist.

Izdelka nove generacije, ki so ju navdihnili neinvazivni estetski postopki in sta obogatena z biopeptidi in vitaminom Cg, spodbujata naravno proizvodnjo kolagena v koži za takojšen učinek učvrstitve kože.

Spoznajte nova izdelka iz te linije:

Liftactiv Collagen Specialist

Mineralizirana termalna voda Vichy, ki je prvič združena z anti-aging peptidi in vitaminom Cg, spodbuja naravno proizvodnjo kolagena v koži za izjemen anti-age učinek in delovanje – gube so vidno zmanjšane, konture obraza preoblikovane, polt pa enakomerna. 

Liftactiv Collagen Specialist SPF 25

Dnevna anti-aging nega s širokim spektrom zaščite pred UVA + UVB in s faktorjem SPF 25 spodbuja naravno proizvodnjo kolagena v koži in deluje na pigmentne lise, hkrati pa ščiti kožo pred znaki, ki so posledica izgube kolagena in drugih dejavnikov, ki vplivajo na kakovost kože.

6 izdelkov
6 izdelkov
najprej
La Roche-Posay Anthelios vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay Anthelios vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay Anthelios vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€. Akcija traja od 7.6. do 21.6.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Brezplačna dostava velja ...