6. 2. 2024

Naj bo vaš nos tudi pozimi vsemu kos.

Naj bo vaš nos tudi pozimi vsemu kos. - Slika 1

Zamašen nos nam povzroča številne težave – zaradi njega težko dihamo, nemirno spimo in smo zato naslednji dan neprespani, ne moremo pa niti uživati v hrani, saj so tudi najboljše jedi za nas praktično brez okusa. V prehladnem obdobju postanejo robčki naši najboljši prijatelji. 

Ko je nos zamašen, je dihanje oteženo, kakovost življenja pa slabša. Zato potrebujemo hitro pomoč, ki je nežna do nosne sluznice. 

Na trgu je veliko pripravkov. Kombinirano pršilo Septanazal, ki je na voljo v novi podobi, vsebuje dve učinkovini za dvojno delovanje. Ksilometazolin in dekspantenol nos odmašita že v prvih minutah po uporabi in pospešita celjenje poškodovane nosne sluznice. Inovativni pršilni mehanizem ščiti vsebino plastenke do zadnjega razprška, zato Septanazal ne vsebuje konzervansov, ki bi dodatno dražili nosno sluznico. Tako se še posebno priporoča bolnikom, ki tožijo nad pekočim občutkom v nosu, suho nosno sluznico ali občutkom draženja nosne sluznice. 

Besedilo obravnava zdravilo brez recepta. Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.