28. 7. 2022

Perskindol – švicarska kakovost s 40-letno tradicijo.

Perskindol – švicarska kakovost s 40-letno tradicijo.

Zagotovo ste že slišali za Perskindol in za to, da lajša bolečine v mišicah in sklepih. Nismo pa prepričani, če veste, zakaj je izdelek tako edinstven.

Športne dejavnosti, na primer pohodništvo in priprave na maratone, so v polnem razmahu, veliko je tudi dela na vrtu. Po taki fizični aktivnosti nas navadno bolijo mišice in takrat je dobro, če imamo pri roki naravno sredstvo, ki deluje takoj!

Po omenjenih dejavnostih, še posebej če so bolj intenzivne kot običajno, lahko mišice zelo bolijo. Zagotovo ste že kdaj doživeli neznosne muke pri hoji po stopnicah, vstajanju in usedanju ali celo težave pri umivanju zob. No, v tem primeru si lahko pomagate z naravnim izdelkom Perskindol. Učinek, ki ga boste začutili, je takojšen. Poleg učinka na koži boste lahko uživali še v aromaterapiji. Izdelek namreč zelo lepo diši.

Perskindol je švicarski izdelek s 40-letno tradicijo, ki hitro lajša bolečine v mišicah in sklepih. Uporabniki Perskindola lahko ponovno uživajo v svojih priljubljenih aktivnostih brez odvečnih bolečin in zvečer sproščeno zaspijo.

Perskindol ima v svoji sestavi 10 različnih eteričnih olj, ki delujejo sinergistično. Morda se sprašujete, kaj beseda »sinergistično« sploh pomeni. Dovolite nam, da vam besedo razložimo s pomočjo prispodobe ekipnega športa. Nogometaši, košarkaši ali rokometaši morajo za zmago delovati kot ekipa. In na tak način delujejo naravne sestavine v izdelkih Perskindol. Le povezane v celoto v točno določenih koncentracijah lahko dosežejo učinke takojšnje sprostitve in pomiritve mišic in sklepov.

Kakšen pa je učinek delovanja? Po nanosu gela na želeno področje se takoj pojavi učinek hlajenja. Ob vtiranju in masaži pa se občutek hlajenja kmalu spremeni v ogrevanje. Pa še nekaj je vredno izpostaviti. Nekatera eterična olja v izdelkih Perskindol imajo tudi protibolečinsko in protivnetno delovanje, tako da boste z nakupom enega izdelka zadovoljili kar štiri potrebe.

Kakšne pa so še prednosti gela Perskindol?

  • Deluje takoj!
  • Se hitro vpija in ne masti.
  • Vsebuje naravne sestavine.

Za težje dostopna mesta, kot je področje med lopaticama in hrbta, pa je na voljo Perskindol spray. Vsebuje rastlinska eterična olja, ki se hitro vpijajo, zato kožo takoj osvežijo in revitalizirajo. Uravnotežena kombinacija eteričnih olj stimulira tudi periferni pretok krvi, ki pomaga ohranjati kožo zdravo in poskrbi za blažilno, sproščujočo toploto. Njegova glavna prednost je ta, da ga ob nanosu ni treba vtirati. Enostavno popršite in uživate ob njegovih sproščujočih učinkih.

Izdelka Perskindol Cool Gel (100 ml) in Perskindol Active Classic gel (100 ml) sta medicinska pripomočka. Perskindol sprej je kozmetični izdelek.

Prispevek je pripravilo podjetje Ewopharma d.o.o.

Koda materiala: SI.22.PERSKINDOL.14, julij 2022.