Perskindol Active Classic, gel (100 ml)

Pomoč pri lajšanju bolečine v mišicah, hitra ohladitev ter sprostitev napetosti v mišicah pri športnih aktivnostih. Brez parabenov.
Več...
Pakiranje 100 ml
10,98€

Perskindol Active Classic, gel - Medicinski pripomoček

Perskindol Active Classic gel je hladilni gel, ki vsebuje mentol in eterična olja. Odlikuje ga edinstveno dvojno delovanje: takojšnji hladilni in blažilni učinek, ob masaži pa spodbudi prekrvavitev in sprosti mišice.

Kdaj uporabiti Perskindol Active Classic gel?

Zaradi hladilnega učinka se uporaba izdelka Perskindol Active Classic gel priporoča predvsem:

  • pred in med športnimi aktivnostmi – izdelek se vtre in masira, da se spodbudi prekrvavitev in sprostijo mišice.
  • po športnih aktivnostih – da se napete mišice ohladijo in sprostijo.

Kako uporabljati Perskindol Active Classic Gel?

Odrasli in otroci, starejši od 5 let: po potrebi nanesite v tankih slojih in večkrat na dan vtrite na prizadeta mesta. Se zlahka nanese na kožo in ne pušča mastnih sledi (če se ga uporablja v skladu z navodili), zato roke in oblačila ostanejo čista.

Opozorila in previdnostni ukrepi:
Izdelka Perskindol Active Classic Gel ne uporabljajte v primeru znane preobčutljivosti ali alergije na salicilate ali druge sestavine, navedene spodaj. 

Izdelek hranite pri temperaturi do 25. Po vsaki uporabi tubo pravilno zaprite.  Pred uporabo preberite navodilo za uporabo, ki se nahaja v embalaži.

Kaj vsebuje Perskindol Active Classic Gel?

Sestavine:
Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Alcohol, Carbomer, Menthol, Pinus Sylvestris Oil, Tromethamine, Caprylyl Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Gaultheria Procumbens Leaf Oil (vsebuje metilsalicilat), Ethyl Acetate, Citrus Bergamia Oil, Citrus Limon Peel Oil, Terpineol, Terpineol Acetate, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Citronellol.

Ne vsebuje parabenov. Izdelano v Švici

Proizvajalec: Vifor Consumer Health SA, Rte de Moncor 10, 1752 Villars-sur-Glâne, Švica.
Zastopnik (Slovenija): Ewopharma d.o.o., Cesta 24. Junija 23, 1231 Ljubljana-Črnuče, Slovenija.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...