A-Derma Epitheliale A.H. Duo, masažni oljni gel (40 ml)

Za masažo brazgotin in strij, ter fragilne (krhke, občutljive) kože po epitelizaciji, pri kateri obstaja tveganje za nastanek brazgotin. Za obraz in telo.
Več...
Pakiranje 40 ml
13,58€

A-Derma Epitheliale A.H. Duo masažni oljni gel izboljša videz brazgotin in rdečih strij. Primeren je za vse, ki jih brazgotina moti, po carskem rezu, pri pooperacijskih brazgotinah, kirurških posegih, ožganinah, pri nastajajočih rdečih strijah, ki se pojavijo med nosečnostjo, adolescenco, spremembo teže.

Nanaša se na obraz in telo. Zasnovan je za vso družino: dojenčke, otroke, odrasle in nosečnice.Sestavljen je iz 98% naravnih sestavin. Brez konzervansov, silikona in eteričnih olj.

S svojo ekskluzivno patentirano* sestavino, CICAHYALUMIDE-om, to masažno gel-olje izboljšuje izgled sledi, ter trenutno in dolgotrajno pomirja. Pusti vlažni, nemastni, nelepljivi zaščitni film, ki obnavlja občutek blagodejnosti fragilne (krhke, občutljive) kože in zmanšuje potrebo po praskanju(2).

*patent v prijavi, (1) vključujoč obdobje nosečnosti, (2) povzročen z drgnjenjem.

Uporaba:
Nanesti enkrat do dvakrat dnevno na dotična področja. Nanaša se na obraz in telo. Najprej nekaj minut kožo masirati s krožnimi gibi, nato z masažo na način palpacije in gnetenja. Lahko se uporablja kot nadaljevanje uporabe EPITHELIAL A.H.DUO ultra-obnavljajoče kreme.

Za masažo brazgotin in strij(1), ter fragilne (krhke, občutljive) kože po epitelizaciji, pri kateri obstaja tveganje za nastanek brazgotin.

Opozorila:
Če pride v stik z očmi, jih sperite s čisto vodo.

Sestavine (INCI):
Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Water (Aqua), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil (Olea Europaea Fruit Oil), Sucrose Laurate, Tocopheryl Acetate, Alanyl Glutamine, Avena Sativa (Oat) Leaf/Stem Extract (Avena Sativa Leaf/Stem Extract), Sodium Hyaluronate.

NOW vikend - vsi izdelki NOW so vam ta vikend na voljo 15% ugodneje. Koda za popust: now15.

NOW vikend - vsi izdelki NOW so vam ta vikend na voljo 15% ugodneje. Koda za popust: now15.

V podjetju NOW FOODS verjamejo, da so naravni izdelki prijaznejši in varnejši kot sintetični. Osnovno vodilo podjetja je ponuditi naravne in učinkovite izdelke visoke kakovosti, ki bodo dostopni vsakomur. Vztrajanje podjetja pri naravnih izdelkih je eden od mnogih faktorjev, zaradi katerih izstopa ...