Abri Flex Premium L0, mobilne hlačke (14 hlačk)

Abri Flex Premium L0 mobilne hlačke so primerne za obseg bokov 100-140 cm, vpojnost 1100 ml. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 14 hlačk
13,00€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: predloge, medicinski pripomoček
Mesto uporabe: sečila
Oznaka: mokrenje
Zdravje: zaščita

Abri Flex Premium L0 mobilne hlačke so primerne za obseg bokov 100-140 cm, vpojnost 1100 ml.
Zračne vpojne hlačke za enkratno uporabo, ki jih lahko nosite kot običajno spodnje perilo pri srednji do težki stopnji inkontinence. Diskretne vpojne hlačke so narejene iz zračnega super mehkega materiala, da se ohrani zdrava koža. Pas omogoča čvrsto in udobno prileganje za aktivno uporabo.

Izdelki so opremljeni s sistemom Top-Dry za največje udobje in zdravje kože. Učinkovita tehnologija jedra zagotavlja hitro vpijanje. Kombinacija pregrad za zaščito pred iztekanjem (vzdolžne in prečne pregrade) in elastike omogoča popolno zaščito pred iztekanjem v krogu 360 stopinj. Sistem za preprečevanje neprijetnega vonja nevtralizira neprijetne vonjave. Indikator vpojnosti z gradacijsko lestvico usmerja uporabnika in negovalca k izdelku z ustrezno stopnjo vpojnosti. Za diskretno odlaganje uporabljenega izdelka le-tega zvijte in zalepite s trakom, vdelanim zadaj.

Uporaba:
Vpojne hlačke za enkratno uporabo za srednjo do težko stopnjo inkontinence, ki jih lahko nosite kot običajno spodnje perilo. Hlačke oblecite kot spodnje hlačke in se pri tem ne dotikajte notranje površine predloge. Po uporabi in pri menjavi strgajte ob straneh. Ko sta obe strani hlačk strgani, jih najprej zvijte, nato zalepite z vdelanim trakom ter jih zavrzite. 

Druge velikosti

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 20% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 20% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 20% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v košarici: Akcija bo potekala od 4. 10. do 10. 10. 2022. Akcija ne velja za pakete izdelkov La Roche-Posay in izdelke, ki se že prodajajo pod ...