izbor

Acuvue RevitaLens, večnamenska razkuževalna raztopina za mehke kontaktne leče - paket (360 ml + 60 ml)

Acuvue RevitaLens razkuževalna raztopina za leče vam je na voljo v paketu 360 ml + 60 ml Kaj mora vedeti vsak uporabnik kontaktnih leč?
Acuvue RevitaLens paket sestavljata: Acuvue RevitaLens večnamenska razkuževalna raztopina za mehke kontaktne leče (360 ml) in darilo Acuvue RevitaLens (60 ml). Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 360 ml + 60 ml
11,88€

Acuvue RevitaLens, večnamenska razkuževalna raztopina za mehke kontaktne leče (360 ml)

Za silikonski hidrogel in mehke kontaktne leče ACUVUE. RevitaLens Večnamenska razkuževalna raztopina čisti, spira, razkužuje, shranjuje, odstranjuje obloge s površine, vključno z lipidi in beljakovinami, ter ponovno navlaži mehke kontaktne leče.

Čiščenje: 
Nekaj kapljic večnamenske razkuževalne raztopine ACUVUE RevitaLens kanite na vsako stran leče. Vsako stran 2–4 sekunde nežno otirajte od sredine proti robu. Nikoli ne otirajte s krožnimi gibi, saj lahko s tem lečo pretrgate, zunanjih robov pa ne očistite.

Spiranje: 
Vsako stran leče vsaj 5 sekund spirajte z večnamensko razkuževalno raztopino ACUVUE  RevitaLens. Leče pospravite v pravi prekat ACUVUE posodice za leče (modro za levo – belo za desno). Oba prekata napolnite s svežo ACUVUE RevitaLens večnamensko razkuževalno raztopino. Zaprite posodico za leče in leče namakajte vsaj 6 ur, da se razkužijo in odstranijo beljakovine in maščobe. Sedaj so leče pripravljene za uporabo. Posodico za leče sperite s ACUVUE RevitaLens večnamensko razkuževalno raztopino in pustite, da se posuši na zraku.

Shranjevanje:
Leče lahko pustite v zaprti posodici za leče v večnamenski razkuževalni raztopini ACUVUE RevitaLens skupaj 30 zaporednih dni. Po 30 dneh morate čiščenje in razkuževanje ponoviti, preden lahko leče ponovno uporabite.

Intenzivno čiščenje:
Večnamenska razkuževalna raztopina ACUVUE RevitaLens odstrani beljakovine z leče med čiščenjem in razkuževanjem. S tem ostanejo leče gladke za bolj prijetno uporabo.

Opozorila:
Upoštevajte vsa navodila. Neupoštevanje navodil lahko povzroči hudo okužbo ali poškodbo očesa. Če se pojavi draženje oči, takoj prenehajte nositi leče in se posvetujte z okulistom.

Večnamenske razkuževalne raztopine ACUVUE RevitaLens ne nanašajte neposredno na oči.

Previdnostni ukrepi:
Navodilo preberite in shranite, saj vsebuje seznam vseh previdnostnih ukrepov in navodila za uporabo • Ne uporabljajte, če je zaščitni ovoj poškodovan ali odstranjen • Leč ali posodice za leče ne spirajte pod tekočo vodo in jih v njej ne hranite • Shranjujte nedosegljivo otrokom.

POZOR: Ne uporabljajte, če je zaščitni ovoj poškodovan • Po uporabi plastenko zaprite • Raztopine ne nanašajte neposredno na oči • Leč ali posodice za leče ne spirajte pod tekočo vodo in jih v njej ne hranite.

Sestavine:
Aleksidin 0,00016 %; polikvaternij-1 0,0003 % (PQ-1); borova kislina; natrijev borat dekahidrat; TETRONIC 904; dinatrijev edetat (EDTA); trinatrijev citrat dihidrat; natrijev klorid in prečiščena voda.

Proizvajalec: AMO Ireland Block B, Liffey Valley Office Campus Quarryvale, Co Dublin, Ireland
Dobavitelj: Oktal Pharma, Pot k sejmišču 26A, Ljubljana, 1231 LJUBLJANA-ČRNUČE.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust  + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v košarici: Akcija bo potekala od 24. 3. do 27. 3. 2023. Brezplačna dostava velja le za področje Slovenije.