Apis mellifica, kroglice - 10 g (C6)

Čebela v obliki homeopatskega zdravila.
Več...
Pakiranje
10,61€
Lastnosti
Oblika: Kroglice

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Opisi homeopatskih zdravil so pripravljeni po najboljših močeh in vesti in skrbno preverjeni, vendar avtor ne more prevzeti odgovornosti za posledice morebitne neodgovorne uporabe le teh.

Vsak posameznik naj po lastni odgovornosti presodi svojo odločitev za homeopatsko zdravljenje.

Za samozdravljenje se smemo odločati le v primeru običajnih težav in vsakdanjih bolezni. Ta priporočila pod nobenim pogojem ne nadomeščajo nasveta in pregleda pri zdravniku. Pri težjih ali trajnejših zdravstvenih težavah nujno poiščite zdravniško pomoč.

Homeopatsko zdravilo: Apis mellifica

Tradicionalno ime : Apis

Slovensko ime: Čebela

Angleško ime: Honey bee

Nemško ime: Bienengift

Latinsko ime: /

Skupina: živali

Družina: Apidae

Vhodna snov: Čebela

Potence: C6, C12, C30, C200

Možni vzroki, sprožilne okoliščine:
Posledica vbodnih poškodb, predvsem z insekti, tudi ugriz kače, če se pojavijo značilni simptomi. Dogodki, katerih posledica je, da se oseba počuti “kot zabodena” ali "kot da jo je prebodlo strupeno želo" ali kot da so jo "pustili na cedilu". Slaba novica posledica katere je žalost, strah in jeza. Spremembe razpoloženja in telesne težave po kirurški sterilizaciji ženske (čebele delavke so neplodne).

Vpadljivi čustveni simptomi:
Pogost ali dolgotrajen jok in močna želja po druženju. Piskav krik otrok z vzdraženimi meningami / bolečine so tako hude, da bolnik kriči.

Vpadljivi splošni simptomi:
Simptomi se pojavijo zelo hitro in često zajamejo celo telo, tudi če je vzrok (npr. vbod) točkoven. Navadno se ne uporablja pri alergiji na ose ali čebele (kronična bolezen)! Visoka vročina z motnjami vodne bilance (brez žeje in/ali ne odvaja vode).

Vpadljivi fizični simptomi:
Otekanje obraza (kot pri škrlatinki, ali mumpsu) ali otekline na drugih področjih kože (pri urtikariji / koprivnici). Zbadajoča bolečina s hudo oteklino in pordelostjo, koža običajno sijoča in zelo občutljiva na dotik. Prehlad z akutnim vnetjem mehurja. Edematozna oteklina (veke, roke, noge, sklepov).

Poslabšanje:
Toplota (lokalno ali topel prostor ali toplo vreme), topli napitki, dotik (celo las) in pritisk. Po spanju, zatiranje izločanja.

Izboljšanje:
Svež zrak, hladna kopel, telesna vadba.

Blank slika
  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

Ideal Soleil je dobro poznana Vichyjeva sončna linija. Ponudi vam varno in učinkovito zaščito pred sončnimi žarki. V času akcije vam je celotna linija Vichy Ideal Soleil na voljo kar 25% ugodneje + Brezplačna poštnina. Akcija traja od 01.07. do 15.7.2020. Vse akcije in popusti, objavljeni na ...