Aqua Maris Classic, pršilo za nos (30 ml)

Izotonična morska voda iz Jadrana bogata s solmi in oligoelementi za dnevno nego in higieno nosu. Aqua Maris Classic pršilo za nos vlaži in čisti suh in nadražen nos. Primeren je za vsakodnevno uporabo. 100% naravno pršilo za nos. Primerno za otroke, nosečnice in doječe matere.
Več...
Pakiranje 30 ml
6,88€

Blagodejna morska voda Jadranskega morja, ki vlaži in čisti suh razdražen nos ter omogoča dolgotrajno negovanje razdražene in suhe nosne sluznice. Primeren je za vsakodnevno uporabo. Delovanje nosne sluznice in normalno dihanje je odvisno od vlažnosti sluznice. Aqua Maris Classic vlaži, čisti in obnavlja nosno sluznico.

Kdaj in kako uporabljati Aqua Maris Classic pršilo za nos?

  • Za vzdrževanje vsakodnevne higiene nosu raspršite 1-2 krat v vsako nosnico. Postopek lahko ponavljate večkrat dnevno skozi daljše obdobje. 
  •  Pri suhi in razdraženi nosni sluznici, ki je posledica bivanja v spremenjenih mikroklimatskih pogojih kot sta izredno suh zrak (klimatizirani prostori) ali onesnažen zrak, pri naglih temperaturnih spremembah in spremembah kakovosti zraka (npr. med potovanji), razpršite Aqua Maris Classic pršilo za nos 3-4 krat v vsako nosnico, po potrebi.

Ker Aqua Maris Classic podpira fiziološko stanje sluznice in nima sistemskih učinkov, je primeren za otroke, nosečnice in doječe matere. Zaradi svoje nežnosti je primeren za vsakodnevno uporabo. 

Je brez dodatkov in brez konzervansov.
Sama pršilka je mehanska in brez potisnega plina.

Uporaba:
Pred prvo uporabo odstranite zamašek in pritisnite 2-3 krat na pršilko, da se sprosti zrak. Iz higienskih razlogov je potrebno, da vsak proizvod uporabljala le ena oseba.

Pakiranje:
30 ml izotonične raztopine (200 odmerkov) brez konzervansov, v steklenički z odmerno pršilko.

Sestavine:
100 ml raztopine vsebuje 30 ml morske vode. Izotonična morska voda iz Jadranskega morja je bogata s solmi in oligoelementi. Oligoelementi, ki so prisotni v raztopini imajo pomembno vlogo pri vzdrževanju normalnega delovanja nosne sluznice, kar omogoča prehodnost zgornjih dihalnih poti.

Shranjevanje:
Ni posebnih pogojev shranjevanja.  Shranjujte nedosegljivo otrokom. Ne uporabljajte izdelka po preteku roka uporabnosti.

Proizvajalec: JGL d.d., Svilno 20, 51000 Rijeka, Hrvaška 
Distributer za Slovenijo: Jadran-galenski laboratorij d.o.o. Ljubljana, Litostrojska cesta 46A, 1000 Ljubljana, Slovenija

Vsi izdelki Eucerin so vam na voljo kar 25% ugodneje.

Vsi izdelki Eucerin so vam na voljo kar 25% ugodneje.

Vsi izdelki Eucerin so vam na voljo kar 25% ugodneje. Akcija velja tudi na akcijska pakiranja izdelkov Eucerin. Akcija bo poteka od 13. 5. do 20. 5. 2024