Attends Cover - Dri plus, podloge - 60 x 60 cm

Podloge so za enkratno uporabo in imajo zgornji sloj iz koži prijaznih materialov s posebnim »anti-slip« sistemom na hrbtni strani, ki omogoča, da podloga ostane na svojem mestu.
Več...
Pakiranje 50 podlog
12,70€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: predloge
Oznaka: mokrenje

Medicinski pripomoček

Podloge Attends Cover Dri so oblikovane za zagotavljanje dodatne zaščitne površine za vzmetnice, postelje, stole in invalidske vozičke. Izdelek ima edinstven šesterokoten vzorec s super vpojnimi materiali, ki v svoji notranjosti hitro zadržijo urin. Podloge »Attends Cover Dri« imajo mehko, koži prijazno vrhnjo plast, ki zagotavlja dodatno suhost in udobje. Šesterokoten vzorec predstavlja visoko učinkovit način za oblikovanje čim večjega števila celic na čim manjši površini prostora. Podloge »Attends Cover Dri« so na voljo v različnih velikostih. Podloge »Cover Dri Super« so bolj vpojne kot podloge »Cover Dri Plus«. Značilnosti podlog »Attends Cover Dri« vključujejo:

 • Šesterokotno obliko, ki poskrbi za izboljšano zaščito in hitrejšo vpojnost,
 • Močno, protizdrsno hrbtno stran, ki zagotavlja, da podloga ostane na svojem mestu,
 • V vsaki blazinici se nahaja zelo mehak vpojen material (SAP), ki učinkovito vpije tekočino in jo spremeni v gel, 
 • Zaščitni sistem “Odour Protection”, ki zmanjšuje možnost razvoja neprijetnega vonja, 
 • Enostavno uporabo – svetlo-modra hrbtna stran omogoča enostavno pravilno namestitev podloge in pomaga pri ločevanju podloge od belega perila.

Druge velikosti

Namesto izdelka poskusite

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Izdelki za vlaženje kože La Roche-Posay Toleriane Sensitive in Hydraphase so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

Izdelki za vlaženje kože La Roche-Posay Toleriane Sensitive in Hydraphase so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

Izdelki za vlaženje kože La Roche-Posay Toleriane Sensitive in Hydraphase so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€. Akcija traja od 1. 7. do 15. 7. 2022. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa ...