X Lekarnar obvestilo hq

Attends Cover - Dri plus, podloge - 60 x 90 cm

Podloge so za enkratno uporabo in imajo zgornji sloj iz koži prijaznih materialov s posebnim »anti-slip« sistemom na hrbtni strani, ki omogoča, da podloga ostane na svojem mestu.
Več...
Pakiranje 30 podlog
9,30€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: predloge
Oznaka: mokrenje

Medicinski pripomoček

Podloge Attends Cover Dri so oblikovane za zagotavljanje dodatne zaščitne površine za vzmetnice, postelje, stole in invalidske vozičke. Izdelek ima edinstven šesterokoten vzorec s super vpojnimi materiali, ki v svoji notranjosti hitro zadržijo urin. Podloge »Attends Cover Dri« imajo mehko, koži prijazno vrhnjo plast, ki zagotavlja dodatno suhost in udobje. Šesterokoten vzorec predstavlja visoko učinkovit način za oblikovanje čim večjega števila celic na čim manjši površini prostora. Podloge »Attends Cover Dri« so na voljo v različnih velikostih. Podloge »Cover Dri Super« so bolj vpojne kot podloge »Cover Dri Plus«. Značilnosti podlog »Attends Cover Dri« vključujejo:

  • Šesterokotno obliko, ki poskrbi za izboljšano zaščito in hitrejšo vpojnost,
  • Močno, protizdrsno hrbtno stran, ki zagotavlja, da podloga ostane na svojem mestu,
  • V vsaki blazinici se nahaja zelo mehak vpojen material (SAP), ki učinkovito vpije tekočino in jo spremeni v gel, 
  • Zaščitni sistem “Odour Protection”, ki zmanjšuje možnost razvoja neprijetnega vonja, 
  • Enostavno uporabo – svetlo-modra hrbtna stran omogoča enostavno pravilno namestitev podloge in pomaga pri ločevanju podloge od belega perila.
Eucerin DermatoClean vam je na voljo 30% ugodneje.

Eucerin DermatoClean vam je na voljo 30% ugodneje.

Eucerin DermatoClean linija je zasnovana za čiščenje obraza. Temeljito čiščenje obraza je eno izmed najpomembnejših faktorjev za zdravo in voljno kožo. Eucerin DermatoClean vam je na voljo 30% ugodneje. Akcija traja od 9.3. do 20.3.2020. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, ...