Attends Cover - Dri plus, podloge - 60 x 90 cm (30 podlog)

Podloge so za enkratno uporabo in imajo zgornji sloj iz koži prijaznih materialov s posebnim »anti-slip« sistemom na hrbtni strani, ki omogoča, da podloga ostane na svojem mestu.
Več...
Pakiranje 30 podlog
10,80€

Podloge Attends Cover Dri so oblikovane za zagotavljanje dodatne zaščitne površine za vzmetnice, postelje, stole in invalidske vozičke. Izdelek ima edinstven šesterokoten vzorec s super vpojnimi materiali, ki v svoji notranjosti hitro zadržijo urin. Podloge »Attends Cover Dri« imajo mehko, koži prijazno vrhnjo plast, ki zagotavlja dodatno suhost in udobje. Šesterokoten vzorec predstavlja visoko učinkovit način za oblikovanje čim večjega števila celic na čim manjši površini prostora. Podloge »Attends Cover Dri« so na voljo v različnih velikostih. Podloge »Cover Dri Super« so bolj vpojne kot podloge »Cover Dri Plus«. Značilnosti podlog »Attends Cover Dri« vključujejo:

 • Šesterokotno obliko, ki poskrbi za izboljšano zaščito in hitrejšo vpojnost,
 • Močno, protizdrsno hrbtno stran, ki zagotavlja, da podloga ostane na svojem mestu,
 • V vsaki blazinici se nahaja zelo mehak vpojen material (SAP), ki učinkovito vpije tekočino in jo spremeni v gel, 
 • Zaščitni sistem “Odour Protection”, ki zmanjšuje možnost razvoja neprijetnega vonja, 
 • Enostavno uporabo – svetlo-modra hrbtna stran omogoča enostavno pravilno namestitev podloge in pomaga pri ločevanju podloge od belega perila.

Druge velikosti

Namesto izdelka poskusite

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Eucerin dnevi na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov Eucerin prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Eucerin dnevi na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov Eucerin prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Eucerin dnevi na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov Eucerin prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*. Akcija poteka od 23. 1. do 3. 2. 2023.  *Akcija ne velja za pakete izdelkov Eucerin, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji.