Autan Family Care, zaščita proti mrčesu v suhem spreju (100 ml)

Izdelek za zaščito in nego kože celotne družine s posebno formulo, brez konzervansov in barvil, ki kožo hkrati tudi neguje.
Več...
Pakiranje 100 ml
7,28€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pršilo, Aerosol
Vsebnost: repelent
Zdravje: zaščita, potovanje

Biocidni proizvod

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

Autan Family Care Dry Spray je namenjen zaščiti kože pred nadležnimi insekti brez maščenja. Po nanosu se izdelek hitro vpije in pusti na koži suh in prijeten občutek. Spray po nanosu varuje kožo pred komarji tudi do štiri ure.

Autan Family je namenjen zaščiti in negi kože celotne družine. S svojo izpopolnjeno formulo zagotavlja Autan Family še več zaščite, a na še bolj nežen način. S sestavino Icaridin je Autan Family primeren tudi za otroke.

Autan Family je mogoče uporabljati kot katerokoli drugo dnevno kremo za obraz ali telo, saj celotna linija v sebi združuje zaščito pred insekti in odlične kozmetične lastnosti. Autan Family izdelki so nežno odišavljeni, koža jih odlično prenaša, hkrati pa ne vsebujejo konzervansov ali umetnih barvil.

Eucerin vam je na voljo 25% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 25% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 25% ugodneje. Akcija traja od 15.4. do 20.4.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za darilna ter promocijska pakiranja Eucerin.