Autan Protection Plus, pršilo proti mrčesu (100 ml)

Pršilo za zaščito kože pred insekti in nego je namenjen bolj aktivnim posameznikom, ki zahtevajo dolgotrajnejšo in še močnejšo zaščito.
Več...
Pakiranje 100 ml
8,79€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pršilo
Oznaka: občutljiva koža
Vsebnost: repelent
Zdravje: zaščita, potovanje

Biocidni proizvod

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

Autan Protection Plus pršilec nudi zanesljivo in dolgotrajno zaščito pred piki komarjev in drugih insektov, učinkovito pa varuje tudi pred tropskim mrčesom. Zaščito nudi od 6 do 8 ur.

Zaradi njegove sestave in aktivnega delovanja je repelent izjemno učinkovit, koža ga dobro prenaša in je zato posebej primer za občutljivo kožo. Po uporabi je koža mehka in nemastna ter prijetno odišavljena. Sprej učinkuje tudi na oblačilih, pršilec pa zaščiti tudi pred klopi.

Namesto izdelka poskusite

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

La Roche-Posay Anthelios vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay Anthelios vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay Anthelios vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€. Akcija traja od 7.6. do 21.6.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Brezplačna dostava velja ...