Autan Protection Plus, pršilo proti mrčesu (100 ml)

Pršilo za zaščito kože pred insekti in nego je namenjen bolj aktivnim posameznikom, ki zahtevajo dolgotrajnejšo in še močnejšo zaščito.
Več...
Pakiranje 100 ml
8,79€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pršilo
Oznaka: občutljiva koža
Vsebnost: repelent
Zdravje: zaščita, potovanje

Biocidni proizvod

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

Autan Protection Plus pršilec nudi zanesljivo in dolgotrajno zaščito pred piki komarjev in drugih insektov, učinkovito pa varuje tudi pred tropskim mrčesom. Zaščito nudi od 6 do 8 ur.

Zaradi njegove sestave in aktivnega delovanja je repelent izjemno učinkovit, koža ga dobro prenaša in je zato posebej primer za občutljivo kožo. Po uporabi je koža mehka in nemastna ter prijetno odišavljena. Sprej učinkuje tudi na oblačilih, pršilec pa zaščiti tudi pred klopi.

Namesto izdelka poskusite

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Izdelki La Roche-Posay Lipikar so vam na voljo do 30% ugodneje.

Izdelki La Roche-Posay Lipikar so vam na voljo do 30% ugodneje.

Ob nakupu 1 izdelka La Roche-Posay Lipikar prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov Lipikar pa kar 30% popust + Brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30 €. Popust vam bo obračunan v košarici: Akcija traja od 23. 9. 2021 do 30. 9. 2021.  Vse akcije in popusti, objavljeni na ...